وحدت ، محور اصلی دیدار رئیس‌جمهور با اصولگرایان

دیدار جمعی از اصولگرایان با رئیس‌جمهور که به دعوت محمود احمدی‌نژاد برای تعامل و همفکری برگزار شد، روایت‌های متعددی از این نشست را به همراه داشت.
کد خبر: ۳۶۳۸۶۷

دیدار رئیس‌جمهور با برخی از اعضای طیف اصولگرایی نشان داد که رئیس‌جمهور با وجود گفته‌هایش درخصوص فراحزبی بودنش، تعلق خاطری به طیف اصولگرا که از وی حمایت‌های جدی کرده‌اند، دارد.

ولی اسماعیلی، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت برگزاری چنین دیدارهایی تاکید کرد که احمدی‌نژاد قصد دارد تعامل بهتر و مناسب‌تری را با مجلس و سایر اصولگرایان برقرار کند.

وی در گفت‌وگویی با «جام‌جم» به سوالات ما در این خصوص پاسخ داد.

در شرایطی که رئیس‌جمهور بر مواضع فراحزبی خود همیشه تاکید داشته، اخیرا در دعوتی از اصولگرایان، جلسه‌‌ای را با این طیف برگزار کرده است. به نظر شما هدف از این دعوت چیست؟

به هر حال ما در نزدیک‌ترین زمان ممکن، انتخابات مجلس و سپس انتخابات ریاست جمهوری را داریم. لذا باید برای برگزاری چنین انتخاباتی برای رسیدن به وحدت برنامه‌ریزی شود، لذا برگزاری چنین جلساتی خارج از این موضوع نیست.

البته در داخل طیف اصولگرایان اختلاف‌نظرها و سلیقه‌هایی وجود دارد، اما براساس مبنایی که در میان این طیف گذاشته شده تنها هدف رسیدن به اشتراکات و قوی‌تر کردن وحدت است تا اختلافات کمرنگ شود و برای انتخابات بعدی به نتیجه برسیم. لذا برگزاری این جلسات به نوعی تقویت روابط دولت و مجلس هم به حساب می‌آید.

چرا قبلا این جلسات از سوی رئیس‌جمهور برگزار نمی‌شد؟

رئیس‌جمهور قبلا هم جلساتی را با اصولگرایان داشتند و جمع‌بندی آن جلسات این شد که جلسه‌‌ای را هم اخیرا با اکثر اصولگرایان برگزار کنند و ادامه آن را نیز در دستور کار بگذارند.

تنها هدف این جلسه آیا رسیدن به وحدت میان اصولگرایان بود؟

بله، اما بحث دیگر این بود که اصلاح‌طلبان درصددند این‌گونه القا کنند که شکاف میان اصولگرایان جدی است که در این جلسات قرار شد این مسائل هم مدنظر قرار گیرد.

البته در این جلسه بیانات رهبری در سفر اخیرشان به قم و وحدت میان مسوولان نیز به عنوان یکی از محورها مطرح شده است.

زمان و تنظیم جلسه بعدی با چه کسی خواهد بود؟

آقای رئیس‌جمهور.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها