در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
منطقه مرزی دو کره به شدت حفاظت می شود و این چهارصد نفر به مدت کوتاهی با اعضای فامیلشان خواهند بود.
دیدار این افراد با هم در یک منطقه کوهستانی در داخل خاک کره شمالی در حالی انجام شد که نیروهای مستقر در مرز دو کره جمعه شب با هم به تبادل آتش پرداختند.
لی جونگ - جو، از مقام های وزارت وحدت کره جنوبی به خبرگزاری فرانسه گفت با وجود تبادل آتش، ملاقات این خانواده ها طبق برنامه انجام می شود.
یک زن شصت و شش ساله گفت از شوق اینکه برادرش را دوباره می بیند، سر از پا نمی شناسد.
طی ده سال اخیر، بیست هزار خانواده موفق شده اند با بستگانی که سال ها آنها را گم کرده بودند، دیدار کنند. اما هنوز بیش از هشتاد هزار فرد سالخورده در کره جنوبی در انتظار دیدن عزیزان خود در کره شمالی هستند.
مقام های کره جنوبی می گویند همه ساله چهار هزار نفر که در لیست انتظار ملاقات با خانواده هایشان هستند، به دلیل کهولت می میرند.
از ماه مارس گذشته که کره جنوبی کره شمالی را به غرق کردن یکی از ناوهای جنگی خود متهم کرد، تنش میان دو کشور تشدید شد و دیداری میان این خانواده ها صورت نگرفت.
کره جنوبی می گوید این واقعه که منجر به کشته شدن 46 ملوان این کشور شد، به دلیل شلیک یک اژدر متعلق به کره شمالی رخ داد اما کره شمالی این اتهام را رد می کند.
در جریان هرج و مرج های ناشی از جنگ کره، از 1950 تا 1953، میلیون ها نفر از اعضای خانواده ها از هم جدا شدند. پس از این جنگ، دو کره هرگز پیمان صلح امضا نکردند و در حال حاضر در وضعیت ترک مخاصمه بسر می برند.
بی بی سی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: