به گزارش مهر از زاهدان، محمد مهدی زاده عصر پنجشنبه در دومین گردهمایی شورای تحقیقات و برنامه ریزی منطقه پنج کشور که با حضور مدیران کل استان های هرمزگان ، کرمان ، خراسان های شمالی و جنوبی و سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد ، اظهارداشت: 10 هزار روستای کشور طی سه سال گذشته جشن با سوادی را برگزار کرده اند.
وی گفت: در این روستاها درصد باسوادی به بالای 70 درصد رسیده است و سواد آموزان این روستاها وارد مراحل پایانی و پنجم شده اند.
مهدی زاده با اشاره به اینکه 2.5 میلیون نفر بی سواد زیر 50 سال در کشور وجود دارد ، گفت: تا پایان برنامه پنج ساله بی سوادی در گروه سنی زیر 50 سال به صفر خواهد رسید. تا پایان سال 1390 در 15 استان کشور جشن ریشه کنی بی سوادی برگزار خواهیم کرد.
وی توسعه و ترویج فرهنگ نماز، تبادل نظر درخصوص آینده سواد آموزی را از مهمترین موارد دستور کار دومین جلسه شورای تحقیقات وبرنامه ریزی منطقه پنج کشور در زاهدان عنوان کرد و گفت: سالانه حدود یک میلیون سواد آموز در کلاسهای نهضت سواد آموزی شرکت می کنند و این زمان بهترین فرصت برای آموزش نماز است که باید بهترین و بیشترین استفاده را برد.
امام جمعه زاهدان هم در این جلسه با قدردانی از نهادینه و توسعه یافتن نماز در سازمان نهضت سواد آموزی کشور اظهارداشت: استفاده بردن از وسایل و تجهیزات بصری و دیداری در تعلیم نماز و استفاده بردن بهتر از دوران کودکی و نوجوانی برای آشنایی با نماز ضروری است.
آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: در دوران کودکی و نوجوانی ذهن کودک همان لوح سفیدی است که همه چیز را ضبط و کمتر فراموش می کند و باید خانواده و آموزش وپرورش هم در این مدت طلایی نهایت سعی و تلاش خود را در زمینه فراگیری و آموزش نماز به کار گیرند.
محمد سنجرانی مدیرکل نهضت سواد آموزی استان سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه هم اکنون 76 درصد جمعیت استان باسواد هستند بیان کرد: تا پایان برنامه پنجم در هزار روستا جشن باسوادی برگزار خواهد شد و کل گروه 10 تا 49 سال استان که 250 هزار نفر هستند باسواد خواهند شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم