اتفاق روز

وزیر ارشاد: یارانه مطبوعات را می‌دهیم

دیروز عصر در حالی هفدهمین نمایشگاه و جشنواره بین‌المللی مطبوعات گشایش یافت که بر خلاف وعده داده شده، رئیس‌جمهور در مراسم افتتاحیه آن حاضر نبود. سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه و جشنواره هفدهم مطبوعات با اشاره به آماده نبودن تعداد زیادی از غرفه‌ها گفت: یکی از دلایل نیامدن احمدی‌نژاد به این مراسم آماده نبودن غرفه‌ها بود که در سال‌های آینده امیدواریم این مشکل و کاستی برطرف شود.
کد خبر: ۳۶۲۹۹۱

اما پیش از این اشاره وزیر ارشاد، سخنان حسینی بیشتر درباره وضعیت مطبوعات در کشور بود که از آن با عنوان آیینه مردمسالاری یاد کرد. او توضیح داد: کشورهایی که می‌خواهند ما را در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی رتبه‌بندی کنند، به واقعیت‌های مطبوعات کشور نگاه کنند تا مردمسالاری را در رسانه‌های ما ببینند.

به گزارش خبرنگار ما، او با بیان این‌که اکنون در کشور 3930 نشریه و روزنامه مجوز دارند که از این تعداد، 3134 نشریه در حال انتشار هستند، ادامه داد: اگر این عدد را با قبل از انقلاب که 35 نشریه و روزنامه بوده مقایسه کنیم، شاهد رشد قابل توجهی خواهیم بود.

البته حسینی در ادامه، کمک‌های دولتی را برای گسترش و ارتقای سطح مطبوعات ضروری دانست و افزود: امیدواریم علاوه بر خدمات متمرکز از سوی معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد، در سفرهای استانی هیات دولت نیز کمک به مطبوعات امکان‌پذیر شود.

در همین ارتباط، وزیر ارشاد از پرداخت یارانه‌ها از امروز خبر داد و تاکید کرد: امیدواریم تا پایان نمایشگاه یارانه‌هایی که با تاخیر پرداخت می‌شود، همه واریز شده باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با بیان این‌که غالب افراد حاضر در بدنه رسانه‌ها را دلسوز می‌دانیم، افزود: ما از فضای آزاد ابراز عقیده‌های مخالف و منتقد دولت در مطبوعات استقبال می‌کنیم و اگر در هیات نظارت تذکر می‌دهیم برای این است که دوستان رسانه مراقب باشند دیگران از نوشته‌های آنها علیه کشور و نظام سوءاستفاده نکنند.

پیش از سخنان حسینی، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این‌که امسال با جهش نسبت قابل قبولی از نظر کیفی و کمی در نمایشگاه و جشنواره مواجه بودیم، توضیح داد: سال گذشته 480 غرفه فعال بود که در نمایشگاه امسال تعداد آن به 700 غرفه رسیده است. او ادامه داد: 2400 رسانه فعال از سراسر کشور در نمایشگاه امسال حاضرند که دربین آنها 1600 نشریه استانی و بیش از 2000 نشریه دانشجویی وجود دارند. امسال همچنین 175 نشریه و خبرگزاری از 55 کشور جهان داریم که نسبت به 44 نشریه و خبرگزاری سال گذشته از 28 کشور رشد قابل توجهی داشته است.

رامین با بیان این‌که از بین 30 نفر از برگزیدگان رسانه‌های جهان اسلام و زنان فعال در آن برای نخستین‌بار برترین رسانه‌نگار زن جهان اسلام را معرفی می‌کنیم، به نام هر یک از روزهای برگزاری نمایشگاه اشاره و اظهار کرد: رسانه‌ها و فرهنگ کار و همت مضاعف،‌ رسانه‌ها و تحول اقتصادی، هدفمند کردن یارانه‌ها، رسانه‌ها و رسالت رسانه‌های حرفه‌‌ای، رسانه‌ها و نقش مساجد در جامعه اسلامی، رسانه‌ها و جنگ نرم و مقاومت اسلامی،‌ رسانه‌ها و نظام امت، امامت و رسانه‌ها و جهان اسلام و نجات فلسطین عناوین روزهای نمایشگاه هفدهم است.

رضا عظیمی / جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها