اورلاندو در انتظار تجدید روزهای خوش

این یک نظریه و باور پرطرفدار است که «وینس کارتر» برخلاف آنچه تصور می‌شد نتوانسته است در نخستین فصل عضویتش در اورلاندومژیک همان درخششی را داشته باشد که این تیم حاضر در لیگ حرفه‌ای بسکتبال آمریکا (N.B.A) انتظار آن را داشته است. او به تیمی پیوست که به لطف درخشش فراوان «تووایت هاوارد» (ملقب به سوپرمن) در فصل 2009ـ2008 این پیکارها به عنوان نایب‌قهرمانی رسید و وقتی به کارتر روی آورد، هدفش این بود که با ضمیمه شدن وی به امثال هاوارد قدم آخر به سوی قهرمانی را هم بلندتر و موفق‌تر بردارد. با این حال چنین نشد و خیلی‌ها معتقدند یکی از دلایل اصلی ناکامی اورلاندو در فصل گذشته جواب ندادن کارتر و عدم رسیدن وی به سطوح مورد نظر بوده است. در فاصله اندکی تا شروع فصل جدید پیکارهای N.B.A (از 5 آبان) کارتر معترف است که برآورده‌کننده نیازها نبوده است. این چیزی است که «اوتیس اسمیت» مدیر بخش اجرایی مژیک هم به آن اعتقاد دارد.
کد خبر: ۳۶۱۴۸۵

او در حرف‌هایی دوپهلو اظهار می‌دارد: «بارها با کارتر درباره گذشته و آنچه فصل پیش روی داد، صحبت کردیم و فکر می‌کنم پایان دادن به آن ماجرا الزامی باشد. از این پس فقط باید به آینده نگاه کنیم و اگر کارتر هم می‌خواهد برای اورلاندو مفید باشد، بهترین کار این است که فقط به فصل جدید نگاه کند و برای درخششی بیشتر در آن مهیا شود.»

پرتلاش و پرانگیزه

اگر همه اینها را انگیزه‌ای برای درخشش در فصل جدید N.B.A بدانیم، کارتر در این زمینه و تلاش برای ارائه نمایشی بهتر در فصل گذشته هیچ کمبودی ندارد. او که 35‌ساله شده و پیش از آمدن به اورلاندو، سال‌ها ماشین گلزنی نیوجرسی نتز بود، در دومین فصل عضویتش در اورلاندو 18 میلیون دلار دستمزد می‌گیرد و ممکن است در پایان فصل راهی تیم دیگری شود و این نیز قدمی بلند برای او در راه درخشش فزون‌تر خودش و تیمش در فصل جدید است. وی می‌گوید: «با شرایط فعلی این شاید آخرین شانس جدی و حقیقی من برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ باشد، زیرا شاید فصل بعد در تیمی دیگر باشم و معلوم نیست که آن تیم چقدر توان و آمادگی خواهد داشت. در فصل جدید 2 عامل مرا به پیش خواهد راند؛ یکی نامعلوم بودن آینده‌ام که تلاشی بیشتر را از جانب من در این فصل می‌طلبد و دیگری لزوم جبران نتایج فصل پیش. حتی یارانم نیز بر این اعتقادند که من فصل پیش در اندازه‌های مورد نظر ظاهر نشده‌ام.»

«استن وان گاندی» مربی اورلاندو مژیک یکی از آن افراد است.

او می‌گوید: «کافی است کارتر همانی باشد که در تمام طول عمر ورزشی‌اش بوده است و در آن صورت ما می‌توانیم به فینال هم برسیم و روزهای خوش گذشته را تجدید کنیم. شما به تیم‌های دیگر نگاه کنید. بوستون سلتیکز، پل پی‌یرس و ری‌الن را از قبل در اختیار داشت، میامی هیت با خرید لبرون جیمز و کریس بوش تقویت شده و لس‌آنجلس لیکرز با کوبی برایانت و پائوگاسول همیشه یک مدعی است. ولی ما هم دست خالی نیستیم و اگر کارتر همانی شود که می‌تواند باشد، ما با این رقبا برابری خواهیم کرد. این چیزی است که با توجه به توان و کلاس نفرات ما حق مسلم اورلاندو مژیک است. امتیازی که کارتر دارد، هوش فوق‌العاده و تجربه زیاد وی است.»

تصویری منفی

با این حال تصویری که از کارتر در فصل گذشته به یاد مانده، بیشتر یک تجسم و خاطره منفی است و اوج آن در سری بازی‌های فینال در کنفرانس شرق لیگ برابر بوستون سلتیکز بود. او در سه بازی نخست فینال مجموعا 28 امتیاز گرفت و هر سه مسابقه را اورلاندو به حریف واگذار کرد و در نهایت این تیم با نتیجه کلی 2ـ4 مغلوب شد. وی در مجموع 6 بازی از معدل 6‌/‌13 امتیاز در هر مسابقه فراتر نرفت و نزولش به حدی بود که حتی جی.جی. ردیک بازیکن جانشین و ذخیره او بیش از وی در زمین رویت شد و فزون‌تر از او به بازی گرفته شد.

در تابستان 2009 که مژیک «هدو تورک اوغلو» بازیکن ممتاز اهل ترکیه خود را رها کرد و به کارتر روی آورد، به چیزهایی کاملا متفاوت می‌اندیشید. بنابراین یکی از مواردی که اورلاندو در هفته‌های اخیر تلاش زیادی برای حل و رفع آن داشته، جایگاه کارتر و رفیع‌تر کردن آن و درخواست تحرکی بسیار بیشتر از او بوده است.

اوتیس اسمیت که پیشتر هم نامش آمد، می‌گوید: « از کارتر خواسته‌ایم تهاجمی‌تر از فصل پیش عمل کند و قدر ارزش‌های هجومی خود را بداند. یک مشکل عمده او و ما در فصل گذشته این بود که وی قدری آرام و محتاط بود و هرگز به سطوحی که می‌توانست و در سطح و اندازه‌های وی بوده است، نرسید.»

منبع: NewYork Times

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها