صادرات سیمان به 5‌/‌4 میلیون تن رسید

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان از صدور 4 میلیون و 528 هزار تن سیمان و کلینکر در نیمه نخست امسال خبر داد. محمدحسن پورخلیل در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل 79 درصد افزایش را نشان می‌دهد. او با اشاره به این‌که در شهریور امسال نیز در مجموع 643 هزار تن سیمان و کلینکر از کشور صادر شد، عنوان کرد: برنامه‌ریزی شده تا امسال در مجموع 8 میلیون تن سیمان و کلینکر از کشور صادر شود.
کد خبر: ۳۶۱۰۵۷

وی با اشاره به تولید 5 میلیون و 331 هزار تن کلینکر در شهریورماه امسال افزود: در نیمه نخست امسال نیز 29 میلیون و 230 هزار تن کلینکر در کشور تولید شد که 193 درصد افزایش را نشان می‌دهد. دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان همچنین با اشاره به تولید 5 میلیون و 630 هزار تن سیمان در شهریور ماه امسال اضافه کرد: در 6 ماهه امسال نیز تولید سیمان در کشور با افزایش 5‌/‌17 درصدی به 30 میلیون و 806 هزار تن رسید.

به گفته این فعال صنعتی، در شهریور و 6 ماهه امسال به ترتیب 5 میلیون و 623 هزار تن و 30 میلیون و 885 هزار تن سیمان در کشور توزیع و تحویل داده شد که رقم 6 ماهه رشد 5‌/‌17 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها