حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش واحد مرکزی خبر ، هیئت داوران این جشنواره در بخش نمایش صحنه ای ، نمایش بلاش آباد از هرمزگان را به عنوان اثر برگزیده و راه یافته به جشنواره بین المللی تئاتر فجر انتخاب کرد .
نمایش عروسکی ایوان طلا از همدان هم به عنوان اثر برگزیده این جشنواره به جشنواره تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه یافت .
در این جشنواره عنوان بهترین بازیگر زن در بخش نـمایش صحنه ای به خـانم عاطفه مسجدی به خاطر بازی در نمایش بلاش آباد از هرمزگان و بهترین عنوان بازیگر مرد به غلامرضا جهان پا در نمایش شمعی در قاب از خراسان رضوی اختصاص یافت .
در بخش عروسکی نیز جایزه ویژه و برتر چهارمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی رضوی « ضامن آهو » به بازی دهندگان نمایش عروسکی ایوان طلا از همدان اهدا شد.
هیئت داوران این جشنواره جایزه بهترین کارگردان رابه رضا جو شعار کارگردان نمایش صحنه ای و عروسکی بلاش آباد از هرمزگان و محسن پورقاسمی کارگردان نمایش ایوان طلا از همدان اهدا کرد .
جایزه برتر نویسندگی نمایشنامه هم به نمایش همه دوستان من از خراسان رضوی رسید .
هیئت داوران چهارمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی رضوی جایزه بهترین طراحی و ساخت عروسک را به طراحی صحنه نمایش بلاش آّباد از هرمزگان و در بخش عروسکی به نمایش قالیچه نذری عزیز خانم از خراسان رضوی اختصاص داد .
جایزه برتر ساخت عروسک هم به نمایش عروسکی ایوان طلا از همدان رسید .
نمایش عروسکی فقط با کمی فاصله از تهران هم جایزه برتر این جشنواره در بخش موسیقی را از آن خود کرد .
چهارمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی رضوی « ضامن آهو » با شرکت هفت استان و 12 گروه نمایشی از استانهای اصفهان/ خراسان رضوی / تهران / هرمزگان / مازندران / همدان و اردبیل از هیجدهم تا 21مهر در بندر عباس برگزار شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....