حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش شبکه خبر، روزنامه نیویورک تایمز، علت استعفای زودهنگام جونز را " مواضع و سخنان انتقادآمیزش درباره جنگ افغانستان " اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا، درپی استعفای جیمز جونز، "تام دانیلون" را به عنوان مشاور امنیت ملی جدید این کشور و جایگزین جونز معرفی کرد.
علاوه بر رئیس کارکنان کاخ سفید که اخیرا استعفا داد،همه تیم اقتصادی اوباما نیز یا برکنار شده یا در حال تغییر اند.
پیشتر دو مقام بلندپایه آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، از استعفای ژنرال جیمز جونز مشاور امنیت ملی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا خبرداده بودند.
این مقامات ناشناس آمریکایی افزودند، جونز از ابتدای دوران مسئولیت خود قصد داشت، از این سمت کناره گیری کند.
استعفای جونز پنجمین استعفایی است که از کمتر از دو سال پیش تاکنون در تیم "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا، روی می دهد.
پیش از جونز "هربرت آلیسون" از مسئولان ارشد وزارت خزانه داری آمریکا از سمت خود استعفا کرد و پیش از وی نیز "لاورنس سامرز" برجسته ترین مشاور ویژه اقتصادی رئیس جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است، تا پایان امسال کاخ سفید را ترک کند.
پیش از "لاورنس سامرز" هم "پیتر اورزاک" مدیر برنامه و بودجه کاخ سفید و پیش از او نیز "کریستینا رومر" سرپرست انجمن مشاوران اقتصادی اوباما، کاخ سفید را ترک کرده بودند.
مقامات کاخ سفید سعی کرده اند، این اتفاق را طبیعی جلوه دهند، اما بسیاری از ناظران علت این ماجرا را آشفتگی و از هم پاشیدگی تیم اوباما در اوضاع بحرانی آمریکا می دانند.
این درحالیست که ماه گذشته هم فاش شد، "رام امانوئل" رئیس دفتر مخصوص و دوست نزدیک اوباما هم تصمیم دارد به بهانه نامزدی برای مقام شهرداری شهر شیکاگو، رئیس جمهوری آمریکا را ترک کند.
به نظر می رسد، استعفای مقامات اقتصادی آمریکا به علت بحران اقتصادی این کشور و شکست برنامه های دولت اوباما صورت می گیرد، زیرا وزارت خزانه داری آمریکا کسری بودجه این کشور را در نه ماهه نخست سال مالی 2009، یک تریلیون دلار اعلام کرده است.
از علل دیگر استعفای اعضای کاخ سفید، جلوگیری از کاهش رای حزب دمکرات در انتخابات آینده آمریکا، به علت شکست های پی در پی سیاست های اوباما است.
"پیتر اورزسزاگ"، مدیر بودجه کاخ سفید هم درباره بدهی عمومی در واشنگتن گفته است: اگر این کسری بودجه کاهش نیابد، نگرانی مردم و فشارهای بازار مالی با گذشت زمان تشدید خواهد شد.
منابع اقتصادی آمریکا هم اعلام کردند: 45 میلیون آمریکایی یعنی 15 درصد مردم ابرقدرت جهان، زیر خط فقر زندگی می کنند.
مردم آمریکا در نظرسنجی های متعدد موسسات تحقیقاتی و رسانه های این کشور بی اعتمادی خود را به وضع اقتصادی این کشور و مخالفت خود را با سیاست های اقتصادی اوباما اعلام کرده اند.
وزارت کار آمریکا هم اعلام کرده است: افزایش بیکاری در آمریکا از فوریه تاکنون، نگران کننده است، به طوری که اکنون شمار بیکاران در این کشور به بیش از هشت میلیون نفر افزایش یافته است که شامل 5/9 درصد جمعیت فعال این کشور می شود.
این آمارها نشان می دهد، اقتصاد و اشتغال آمریکا به شدت دچار مشکل شده است و بیکاری در این کشور به سرعت در حال افزایش است، بدون آن که بیکاران بتوانند کار و شغلی بیابند.
در همین حال وعده ها و اقدامات باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا برای حل این مشکلات هم تاکنون موفق نبوده و موجب افزایش نارضایتی و بی اعتمادی بیشتر مردم آمریکا از وی شده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....