شهرک نشینان یهودی یک مسجد را در کرانه باختری آتش زدند

شهرک نشینان اسرائیلی در ادامه توهین به مقدسات اسلامی، مسجدی را در روستای بیت فجار نزدیک بیت لحم در کرانه باختری رود اردن آتش زدند.
کد خبر: ۳۵۷۴۶۷

به گزارش شبکه خبر، شهرک نشینان اسرائیلی علاوه بر هتاکی به مقدسات اسلامی ، به آزار و اذیت مردم بیگناه فلسطین به ویژه کودکان و دانش آموزان پرداختند.

پیش از این نیز شهرک نشینان یهودی در اقدامی مشابه به مسجدی در جنوب نابلس حمله کردند و مسجد و قرآن ها را به آتش کشیدند.

رژیم اسرائیل پس از به آتش کشیدن این مسجد در نابلس، همچنین با حمله به مسجدی دیگر در نوار غزه اقدام به تخریب بخش هایی از آن کرد.

شهرک نشینان اسرائیلی پیش از این نیز، مسجدی را در روستای یاسوف در سلفیت و مسجد منطقه بلده حوراه در نابلس به آتش کشیده و شعارهای اهانت باری روی تعدادی از مساجد از جمله مسجد روستای جینصا فوط در جنین در کرانه باختری نوشته بودند.

جدیدترین مورد این تجاوزات نیز، حمله صدها شهرک نشین به مقام یوسف (ع) در نابلس و اجرای مراسم مذهبی یهودی در این مکان تحت حمایت پلیس اسرائیل بود.

تجربه دهه های گذشته نشان داده است توسل به این اقدامات در حکم بازی با آتش است و می تواند عواقب پیش بینی نشده ای در پی داشته باشد چنان که انتفاضه مسجدالاقصی در سال 2000 پس از دیدار آریل شارون از مسجدالاقصی آغاز شد و سراسر سرزمین های اشغالی را فرا گرفت.

در حال حاضر نیز توسل به اقدامات تحریک آمیز چون آتش زدن مساجد می تواند اوضاع مشابه سال 2000 را رقم بزند زیرا وجه مشترک اوضاع کنونی با زمان شکل گیری انتفاضه مسجدالاقصی شکست کامل مذاکرات سازش و حاکم شدن ناامیدی بر صحنه سیاسی فلسطین است.

همچنین هر چند برخی از عوامل موثر در انتفاضه مسجدالاقصی همچون یاسر عرفات رهبر فقید تشکیلات خودگردان و فتح در حال حاضر حضور ندارند و این تشکیلات بیش از هر زمان دیگر وابسته تر و منفعل تر شده است اما از دیگر سو این اقدامات رژیم صهیونیستی به مراتب گسترده تر و ابعاد جدیدی از طرح های تجاوزگرانه این رژیم در آینده از جمله طرح تشکیل دولت خالص یهودی آشکارتر شده است.

انتفاضه مسجدالاقصی

در 28 سپتامبر 2000 ، آریل شارون، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در راستای سیاست های توسعه طلبانه و تأکید بر اصل معرفی بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی با پیشتیبانی 2000 نیروی نظامی وارد مسجدالاقصی شد.

در آن زمان ملت فلسطین به رغم سیاست های سازش کارانه تشکیلات خودگردان در اقدامی خودجوش و ملی به مقابله با این حضور پرداخت.

این اقدام بعدها با نام انتفاضه دوم یا انتفاضه مسجدالاقصی نام گذاری شد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها