رییس جمهور در مصاحبه با نیوزویک:

هیچ‌کس برای انتقاد از دولت مجازات نمی‌شود

رییس‌جمهورگفت: مذاکره کنندگان مواضع خود در موضوعات مختلف مانند میزان پایبندی شان به ان .پی .تی،بمب های اتمی رژیم صهیونیستی و هدف خود را از مذاکره به صورت روشن اعلام کنند.
کد خبر: ۳۵۵۱۷۸

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، دکتر محمود احمدی‌نژاد در پنجمین روز از سفر به نیویورک در مصاحبه با مجله آمریکایی نیوزویک درباره تاثیر تحریم‌ها بر ایران ،اظهار داشت: تحریم‌های دشمن نتوانسته است تاثیرات منفی بر ایران داشته باشد. جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم های دشمنان در 30 سال گذشته به پیشرفت‌های بسیاری در عرصه‌های مختلف دست یافته است.

رییس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا شما برای این که بتوانید در دوره‌ بعدی انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شوید می‌خواهید قانون اساسی ایران را تغییر دهید؟گفت: در ایران قانون اساسی را به ‌خاطر یک فرد تغییر نمی دهند و ضرورتی برای تغییر قانون اساسی وجود ندارد.

دکتر احمدی نژاد درباره شروط ایران برای گفت‌وگو با گروه 1 + 5 خاطرنشان کرد: ایران همیشه آماده گفت‌وگو بوده است اما قطعنامه اخیر علیه ایران در فضایی صادر شد که ایران در حال گفت‌وگو بود درحالیکه بیانیه تهران یک مرحله از گفت ‌وگوها بود به همین دلیل ایران مذاکرات را دو ماه به تاخیر انداخت.

رییس جمهور در ادامه با تاکید بر ضرورت اعلام موضع از سوی مذاکره کنندگان در خصوص موضوع هسته ای، نوع پاسخ غربی ها به این سوالات را در شیوه و نحوه مذاکره موثر دانست و خاطرنشان کرد: مذاکرات نشان خواهد داد که آن‌ها می‌خواهند دوستی کنند یا دشمنی.

رییس جمهور درباره احتمال حمله رژیم صهیونیستی به ایران، گفت: این رژیم نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد.

هیچ‌کس برای انتقاد از دولت مجازات نمی‌شود

دکتر احمدی نژاد در پاسخ به ادعای خبرنگار نیوزویک مبنی براینکه در حالی از وجود آزادی در ایران صحبت می‌کنید که روزنامه‌هایی مانند اعتماد ملی، اعتماد و کارگزاران به خاطر انتقاد از شما تعطیل و بسته شده‌اند، اظهار داشت: هیچ روزنامه‌ای به‌ دلیل انتقاد از دولت بسته نشده است. در ایران قانون وجود دارد و دستگاه قضایی مستقل است و همه‌ مردم در برابر قانون مساوی هستند .آزادی در سایه‌ حاکمیت قانون معنا پیدا می‌کند وآزادی بدون قانون معنا ندارد. هیچ‌کس برای انتقاد از دولت مجازات نمی‌شود.

رییس جمهور در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار نیوزویک مبنی براینکه موسوی و کروبی آزاد هستند آیا امکان دارد که در مورد آن‌ها پرونده‌ای تشکیل شود و آن‌ها به زندان بروند؟ تصریح کرد: اطلاعی ندارم. باید قاضی در این مورد نظر بدهد و اگر پرونده‌ای در مورد آنان به دادگاه برود، اطلاع‌رسانی می‌شود. همه مردم در برابر قانون مساوی هستند آنها نیز مانند مردم هستند و به نظر می آید این سخنان حقیقی نیست و ژورنالیستی است.

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه خبر سنگسار سکینه محمدی آشتیانی دروغ است،گفت: قوه قضاییه این خبر را تکذیب کرده است وپرونده وی در دستگاه قضایی ایران در حال رسیدگی است.

رییس جمهور در پاسخ به اینکه آیا در ایران سنگسار یک نوع مجازات نیست ؟اظهار داشت: اکنون این مجازات اجرا نمی‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها