دارابی:

تولید بر پایه پژوهش، مبنای کار آینده تولیدات سیماست

در اولین جلسه دکتر علی دارابی، معاون رئیس صدا و سیما در امور سیما با مدیران شبکه یک سیما، برنامه ها، سیاست‌ها و عملکردهای شبکه ملی تشریح شد. به گزارش روابط عمومی سازمان صدا و سیما، دارابی در این جلسه گفت: استانداردسازی و مدل‌سازی در شبکه یک «شبکه ملی، شبکه هر ایرانی» از جایگاه خاصی برخوردار است. وی از شبکه یک سیما به عنوان شبکه‌ای که بایستی از این تریبون برنامه‌هایی بر اساس معیارها و ترازهای خاص تولید و پخش شود، نام برد.
کد خبر: ۳۵۴۹۸۷

دارابی گفت: نظم یک مقوله با اهمیت و ویژه می‌باشد که در تمامی امور سرلوحه است. نظم و مدیریت کنداکتور در رسانه حرف اول را می‌زند و بایستی با تشکیل شورایی، مدیریت کنداکتور برنامه‌های شبکه‌های سیما در هماهنگی بهتری پخش شود.

وی از مدیران شبکه یک سیما خواست در دوره جدید به ارتقای افق دید مخاطبان و اهتمام بایسته به تعقل و خردگرایی و درک مخاطب، به تولید برنامه‌ها توجه کنند.

معاون سیما افزود: باید ریل سریال سازی در سازمان صدا و سیما تغییر کند تا بتوانیم مردم را شاد و امیدوار به زندگی کنیم. او گفت: پژوهش و تحقیق بنیان و اساس کار ما است، تولید بدون تحقیق و پژوهش معنا ندارد و نویسنده و پژوهشگر منظومه فکری جامعه را طراحی می‌کند. بنابراین باید بودجه‌های مناسب برای نویسنده در نظر گرفته شود.

دارابی تصریح کرد: هر اثر تولیدی در هر بخشی که بهترین پژوهش‌ها را انجام داده باشد جایزه ویژه‌ای برای آن در نظر گرفته می‌شود و از برنامه «مستقیم آبادی» به عنوان برنامه جذاب و کارآفرین نام برد. وی از مدیران شبکه یک سیما خواست با تشکیل اتاق فکر و دعوت از عوامل و صاحب ‌نظران برنامه‌ها به آسیب‌شناسی آنها بپردازند.

معاون سیما گفت: همه ما وظیفه داریم با افزایش ساخت برنامه‌ها در موضوعاتی همچون سند چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی ایران، سند 44، هدفمند کردن یارانه، تحریم و «قناعت و ساده‌زیستی» علاوه بر رقابت سالم بین شبکه‌های سیما بر پویایی، حفظ و توسعه آنها توجه کنیم.

دارابی افزود: رسانه ملی رسانه‌ای پاک و اخلاق محور است و برای دیده شدن رسانه پاک بایستی تلاش کنیم تا مردم بیشتر به دینداری، حب به اهل بیت(ع)، امید به زندگی، دوستی و همدلی ترغیب شوند. در ابتدای مراسم مهدی فرجی، مدیر شبکه یک سیما به تشریح عملکرد و میزان تولیدات شبکه در بخش‌های نمایش، فیلم‌های تلویزیونی و سایر برنامه‌ها با موضوعات معارفی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: در حوزه نمایش 106 ساعت و 30 دقیقه در سال 88 و 92 ساعت در 5 ماهه اول سال 89 تولید شده و از رشد 5‌‌/‌‌2 برابری برنامه‌های نمایشی در شبکه یک سیما خبر داد. وی افزود: در سال گذشته 193 ساعت برنامه در ساختار مستند تولید شده و این در حالی است که در 5 ماهه اول امسال 90 ساعت برنامه مستند تولید و تا پایان سال 309 ساعت برنامه در این قالب در جریان ساخت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها