افزایش تولید موشک های امریکایی برای اسرائیل

جام جم آنلاین: با افزایش کمک مالی امریکا ، اسرائیل در نظر دارد تولید موشک های رهگیر «آرو» خود را افزایش دهد. به گزارش رویترز دیپلمات ها و تحلیلگران دفاعی با اعلام این خبر افزودند
کد خبر: ۳۵۳۱۵
قطعات موشک های «آرو» ، براساس قراردادی بین شرکت صنایع هواپیماسازی دولتی اسرائیل و شرکت عظیم فضاهوایی بوئینگ امریکا ، در ایالات متحده تولید خواهد شد.
سیستم «آرو» یکی از پایه های رابطه استراتژیک بین امریکا و اسرائیل است که برای رهگیری و نابود کردن موشک های از نوع اسکاد طراحی و ساخته شد که ظاهرا در جنگ 1991 از عراق به اسرائیل شلیک شد.
حالا که دیگر تهدید عراق از بین رفته مقامات اسرائیلی ادعا می کنند که برای خنثی کردن خطر موشک های اسکاد سوریه و موشک های «دور بردتر و سریعتر ایران به آنها نیاز دارند.»
یک مقام اسرائیلی پس از مذاکرات در واشنگتن گفت اسرائیل تولید این موشک را به شدت افزایش خواهد داد.
پیشنهاد دولت بوش در مورد تامین بودجه این کار روز 20 فوریه به کنگره امریکا تسلیم خواهد شد.
در صورت تصویب ، پول امریکا به اسرائیل کمک خواهد کرد تولید موشک های آرو را به دو برابر برساند.این موشک ها سپس در اسرائیل مستقر خواهند شد.
سیستم موشکی آرو ، داده های عملیاتی و فنی فراوان دیگری دارد که به درد سایر برنامه های تسلیحاتی امریکا می خورد.

تلاش اسرائیل برای مجهز کردن موشک های زیردریایی به کلاهک های هسته ای
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها