در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، از میان 296 مقام دستگیر شده در استان شائونشی، 79 تن از آنان تنزل مقام یافته یا اخراج شدهاند. این در حالیست که بقیه با مجازات روبرو هستند.
یکی از افسران ارشد پلیس استانی که در حین ماساژ در یک حمام دیده شد و یکی از روسای یک بیمارستان طراز اول در شائونشی که در حین یک بازی چینی در یک چایخانه دستگیر شد، نیز در بین این افراد بودند.
خبرگزاری شینهوا، به نقل از یوان چونکینگ یکی از مقامات برجسته استانی گزارش کرد: در حال حاضر تیم مقامات ما در استان شائونشی اساسا خوب است، اما ما هنوز با شیوه کار کردن آنها مشکل داریم.
وی افزود: بزرگترین مشکل ما تنآسایی و فعالیتهای خورد و خوراک و تفریحی آنها است.
تحقیقات در مورد فساد مالی در چین بارها حضور رهبران حزب کمونست را در فعالیتهای نامشروع که معمولا در ارتباط با اسراف اموال عمومی در راه تفریحاتشان است، آشکار کرده است.
لی یوانچائو، یکی از رهبران بلند پایه حزب ملی سال گذشته در مورد احتمال اعمال تادیبی در مورد مقامات حزبی که در "اماکن پست" رفت و آمد داشته و محافظان شخصی زن دارند هشدار داده بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: