ایجاد مراکز توزیع مصالح استاندارد در تهران

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از ایجاد مراکزی در نقاط مختلف شهر برای ارائه مصالح ساختمانی استاندارد خبر داد و گفت: با ایجاد این مراکز شهرداری بر این مصالح نظارت کرده و شهروندان می‌توانند با اطمینان و سهولت، مصالح مورد نیاز خود را از این مکا‌ن‌ها تهیه کنند.
کد خبر: ۳۵۲۵۶۳

به گزارش مهر، هیربد معصومی با تاکید بر توجه استفاده از مصالح استاندارد با همکاری اداره کل استاندارد اظهار کرد: کالاهای ساختمانی باید در مبادی ورودی نظارت شوند تا چنانچه غیر استاندارد هستند از ورود آنها جلوگیری شود و همچنین اگر این مصالح داخلی هستند باید نظارت در مبادی تولید انجام شود که هم اکنون در حال اجراست.

وی با اشاره به نظارت مهندسان ناظر ساخت وساز تصریح کرد: یکی از لازمه‌های ساخت سازه‌های مقاوم، نظارت مهندسان ناظر است که با سازمان نظام مهندسی مذاکره شده تا از پتانسیل 70 هزار مهندس این سازمان استفاده شود که نتیجه این کار قطعا ساخته شدن ساختمان‌هایی مقاوم برای شهر تهران است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها