هشدار ژنرال پترائوس علیه سوزاندن قرآن در فلوریدا

ژنرال دیوید پترائوس ، فرمانده نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریکا در افغانستان، علیه برنامه یک کلیسای افراطی و تندرو در ایالت فلوریدا برای آتش زدن کتاب مقدس مسلمانان هشدار داده است.
کد خبر: ۳۵۱۵۶۷

به گزارش وال‌استریت ژورنال، این کلیسای افراطی در شهر گینزویل ایالت فلوریدا واقع است و گفته می شود که حدود 50 عضو دارد می خواهد در نهمین سالگرد حملات 11 سپتامبر، نسخه یا نسخه هایی از قرآن را آتش بزند.

ژنرال پترائوس روز دوشنبه هشدار داد: چنین کاری می تواند جان نیروهای ما و تمام تلاش ما را به خطر بیاندازد.

وی افزود:این دقیقا از قبیل اقدام هایی است که می تواند مشکلات زیادی به بار بیاورد، نه فقط در افغانستان بلکه در سراسر دنیا که ما با جوامع اسلامی سر و کار داریم.

بر اساس گزارش ها، دوشنبه راهپیمایی اعتراض آمیزی در کابل، پایتخت افغانستان، برگزار شد که در آن مردم علیه به آتش کشیده شدن قرآن در روز 11 سپتامبر هشدار دادند.

این کلیسا موسوم به مرکز فراخوان جهانی کبوتر، 11 سپتامبر را به عنوان روز جهانی سوزاندن قرآن اعلام کرده و از طرفداران خود خواسته است در این روز، کتاب آسمانی مسلمانان را در مقابل انظار عمومی به آتش بکشند.

فراخوان موهن کشیش تری جونز مسئول این کلیسای تندرو و به شدت افراطی علاوه بر ژنرال پترائوس، موجب انتقاد بسیاری از مقامات آمریکایی و دیگر کشورها و همچنین موج اعتراضات مسلمانان جهان شده است.

بسیاری از فعالان و همچنین سیاستمداران مسلمان و غیرمسلمان نیز با موهن خواندن این فراخوان، هشدار داده‌اند که چنین اقدامی می‌تواند واکنش‌های وسیع و شدیدی را علیه آمریکا در سراسر جهان اسلام برانگیزد.

تری جونز کشیش افراطی سابقه طولانی در توهین به اسلام و مسلمانان دارد و در گفته ها و کتاب خود از دین اسلام با عبارات موهنی یاد کرده و خواهان محو مسلمانان از روی زمین شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها