سرعت حمل و نقل کانتینری در بوشهر 4 برابر می‌شود

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با ورود 2 دستگاه گنتی کرین به بندر بوشهر سرعت تخلیه و بارگیری در این بندر به 4 برابر افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۳۵۰۹۷۱

به گزارش مهر، محمد راستاد افزود: این تجهیزات با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اعتبار 180 میلیارد ریالی از کشور آلمان خریداری شده و از کشور ایرلند وارد بندر بوشهر شده است. ظرفیت هر یک از گنتی‌کرین‌های خریداری شده 45 تن است که به منظور تخلیه و بارگیری کشتی‌های پاناماکس طراحی شده است. این دستگاه‌ها تا 3 ماه آینده نصب می‌شود و سالانه 300 هزار TEU کانتینر در بندر بوشهر تخلیه و بارگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: با بکارگیری تجهیزات جدید توان تخلیه و بارگیری بندر بوشهر از 10 دستگاه کانتینر در هر ساعت به 40 دستگاه کانتینر افزایش خواهد یافت. نصب گنتی‌کرین در ایجاد انگیزه بیشتر در خطوط کشتیرانی کانتینری برای فعالیت در بندر بوشهر، کاهش توقف کشتی و کاهش هزینه حمل و نقل و در نهایت رونق این بندر موثر خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها