لیگ برتر فوتبال ایران

قلعه‌نویی: بابت قهرمانی هایم از همه معذرت می‌خواهم

هر چند پیروزی بر شاهین بوشهر مرهمی بود بر 3 تساوی متوالی سپاهان، اما باید اذعان کرد که لیگ برتر هنوز به امیر قلعه‌نویی و شاگردانش روی خوش نشان نداده است.
کد خبر: ۳۴۸۰۶۵

شکست اول هفته در شهرآورد اصفهان و پس از آن، اظهارات امیر قلعه‌نویی مبنی بر این‌که همه علیه او و تیمش هستند، سپاهان را بیش از پیش به بحران نزدیک کرده تا مدافع عنوان قهرمانی لیگ در شرایطی خاص، برای بازی امشب مقابل پاس همدان آماده شود. همین عصبانی بودن امیر قلعه‌نویی از جو موجود، خود دلیلی است برای خاص بودن شرایط سپاهان در بازی امشب.

سرمربی سپاهان که حالا از زمین و زمان دلخور است، در آستانه بازی امشب گفت: «این چه دکانی است که بعضی‌ها به راه انداختند. به چه کسی مربوط است که ما بازیکن خوب داریم یا نداریم. من 20 سال در استقلال بودم اما اگر از من درباره استقلال بپرسند می‌گویم که به من مربوط نیست، اما مد شده که همه در مورد سپاهان صحبت کنند.

آقایان پرده‌دری می‌کنند و هرچه دلشان می‌خواهد می‌گویند. مگر من حق دارم درباره شاهین صحبت کنم. به من چه مربوط در مورد تیم‌های دیگر صحبت کنم. اگر درباره تیم‌های ملی هم از من بپرسند جواب نمی‌دهم.»وی ادامه داد: «در مملکت ما طوری است که هرکس تا پیشرفت می‌کند همه می‌خواهند علیه‌اش ‌شوند. اصلا من اشتباه کردم سه قهرمانی در لیگ و دو قهرمانی در جام حذفی آوردم. من همینجا از همه معذرت می‌خواهم. آقایان مرا ببخشند. اگر با قلعه‌نویی مشکل دارید دست از سر سپاهان بردارید.»

قلعه‌نویی درباره بازی امشب تیمش برابر پاس گفت: «تا بازی قبل خیلی نگران تیم بودم اما با نمایشی که بازیکنان در بازی با ذوب آهن به نمایش گذاشتند خیالم بابت خیلی چیزها راحت شد. حالا با خیال راحت در ادامه لیگ و همچنین لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهیم کرد. ضمن این که هنوز فابیو جانواریو خوب نشده و بازیکنان آسیب‌دیده‌مان هم به شرایط ایده‌‌آل نرسیده اند، در بازی با ذوب‌آهن لایه‌های دفاعی ما با سرعت بالا توپ را به گردش در می‌آوردند با این حال بازی با پاس دشوار خواهد بود. پاس تیم خوبی است و از سرمربی خوبی هم بهره می‌برد و در این فصل خوب نتیجه گرفته است. اما با توجه به پیشرفتی که در تیم دیدم و همچنین نیاز مبرمی که به امتیازهای این بازی داریم باید حتما با دست پر از بازی خارج شویم.»

قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که آیا سپاهان را می‌توان مدعی قهرمانی در لیگ برتر دانست یا خیر نیز اینچنین گفت: «بازی با ذوب آهن مرا خیلی امیدوار کرد. یقین داشته باشید به کیفیتی که می‌خواستیم رسیده‌ایم. در بازی با ذوب آهن رحمتی در طول 90 دقیقه 3 توپ هم نگرفت. ضمن این‌که معتقدم همیشه هم بدشانس نخواهیم بود.»

اما اگر بدشانسی‌های سپاهان ادامه داشته باشد چه اتفاقی می‌افتاد. آیا امکان برکناری قلعه‌نویی وجود دارد؟! هیات مدیره باشگاه سپاهان قبل از ایجاد هر شائبه‌ای با صدور یک اطلاعیه حمایت و پشتیبانی قاطع خود را از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه اعلام کرده است .

باوجود این اطلاعیه و همینطور اظهارات امیر قلعه‌نویی امشب باید منتظر یک بازی تماشایی در اصفهان بود. آن هم در شرایطی که حریف سپاهان تیمی است که با 10 امتیاز اندوخته، فعلا در کورس صدرنشینی قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها