اتفاق روز

رونمایی از اطلس ملی آموزش کشور

رویای داشتن نقشه جامع علمی کشور پس از گذشت 4 سال از تاکید رهبر معظم انقلاب، به نظر می‌رسد با رونمایی اطلس ملی آموزش کشور، به عنوان سند مهم پشتیبانی نقشه،به حقیقت نزدیک شود. به این ترتیب می‌توان به رونمایی اسناد دیگر و در نهایت ابلاغ نقشه در آینده‌ای نه چندان طولانی به دستگاه‌های اجرایی امیدوار بود. توزیع جغرافیایی علم و فناوری کشور در قالب اطلس یکی از پیوست‌ها و اسناد نقشه جامع علمی کشور به شمار می‌رود و توسط کمیته منتخب نهایی‌سازی نقشه تهیه شده است. در این اطلس برای تمامی رشته‌های مهم علمی، نقشه توزیع جغرافیایی طراحی شده که تحلیل این توزیع جغرافیایی منتج به راهبردهای توزیع متناسب علم و فناوری در کشور خواهد شد.
کد خبر: ۳۴۷۹۵۱

به اعتقاد سخنگوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به کمک این اطلس سیاستگذاری‌ها در موضوع آموزش عالی کشور براساس شناخت واقعی انجام می‌شود. مخبر دزفولی در مراسم رونمایی این اطلس که با حضور رئیس جمهور و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام شد، تاکید کرد: این اطلس یکی از اسناد مهم کشور در محقق کردن نقشه جامع علمی کشور محسوب می‌شود و توزیع جغرافیایی مراکز آموزش عالی کشور را برای مسوولان شفاف می‌کند.

اطلس ملی آموزش کشور در 10 دفتر جداگانه تهیه شده و کار مشترک شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.بر اساس این اطلس، همه مراکز آموزش عالی، مقاطع تحصیلی، دانشجویان و هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی در سراسر کشور شناخته می‌شوند. بنابراین در شرایطی که مشکلات موجود در آموزش عالی به لحاظ تراکم بیش از اندازه بعضی مراکز علمی در مناطق خاص و همچنین تناسب نداشتن بین رشته و برخی مناطق جغرافیایی اعتراضاتی را در پی داشته، قرار است اطلس ملی آموزش کشور مشکلات را برای تصمیم‌گیری آسان کند و توزیع مراکز علمی را براساس واقعیت نشان دهد.

بهاره صفوی / گروه دانش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها