رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید بر صرف کامل وعده سحری در ماه رمضان گفت: بهتر است روزه‌داران در ایام روز‌ه‌داری از شام سبک استفاده کنند. دکتر ابوالقاسم جزایری گفت: به منظور کاهش احساس تشنگی در طول روز، لازم است در وعده سحر به مصرف کافی مایعات از جمله آب و دوغ کم نمک توجه شود.
کد خبر: ۳۴۶۶۴۱

وی به روزه‌داران توصیه کرد که در ایام روزه‌داری از شام سبک استفاده کنند و گفت: مصرف شیربرنج، حلیم بدون روغن، کوکو و کتلت کم چرب و مواردی از این قبیل برای شام بسیار مناسب است، چرا که شام سنگین سبب می‌شود فرد هنگام سحر احساس گرسنگی نکند و نتواند به میزان کافی غذا بخورد و در نتیجه در طول روز احساس گرسنگی داشته باشد. / ایسنا

روزه‌داران مبتلا به صرع زیره میل کنند

معاون پژوهشی انجمن صرع ایران گفت:‌ بیماران مصروع در ماه رمضان در غذاهای خود، دانه زیره استفاده کنند و هنگام سحر و افطار حتما خرما بخورند.دکتر کوروش قره‌گوزلی درباره تغذیه بیماران مصروع در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: غذای این گونه افراد باید از پروتئین زیادی برخوردار باشد، البته مصرف گوشت گوسفند و خودداری از خوردن گوشت گوساله و ماهی به آنان توصیه می‌شود. وی با بیان این‌که مبتلایان به صرع مواد غذایی معروف به «سردی» را مصرف نکنند، گفت: این بیماران بهتر است از خوردن میوه‌هایی مانند خیار و گوجه فرنگی پرهیز کنند، البته از نظر علمی رابطه خوردن این مواد با تشدید صرع ثابت نشده اما گزارش‌های زیادی از بیماران درباره افزایش حملات صرع پس از مصرف مواد غذایی موسوم به سردی دریافت شده است. / ایسنا

رمضان بهترین فرصت برای لاغر شدن

یک متخصص تغذیه گفت: ماه رمضان بهترین فرصت برای کسانی است که اضافه وزن دارند و می‌خواهند به وزن طبیعی خود برسند.دکتر محسن نامور افزود: افرادی که رژیم لاغری دارند و مایلند این رژیم را در ماه مبارک رمضان ادامه دهند، اغلب دچار اضافه وزن می‌شوند. چون از یک طرف کاهش فاصله وعده‌های غذایی را داریم و از سوی دیگر مصرف مواد قندی و چربی در این ماه افزایش می‌یابد.وی گفت: متاسفانه در ماه مبارک رمضان تمایل این قبیل افراد برای مصرف مواد قندی مثل حلوا، زولبیا و بامیه افزایش می‌یابد اما حتی اگر حجم و میزان مصرفی این خوراکی‌ها بسیار کم باشد، بازهم بدن با مصرف آنها در هر وعده غذایی کالری فراوانی دریافت می‌کند. /مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها