توکلی:

بیش از 983 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند

معاون سازمان سنجش و آموزش کشور: در آزمون سراسری امسال 983 هزار و 714 داوطلب ، مجاز به انتخاب رشته شدند.
کد خبر: ۳۴۵۸۴۳

به گزارش واحد مرکزی خبر، حسین توکلی در گفتگو با خبر نیمروزی شبکه اول سیما با اشاره به نام نویسی یک میلیون و 286 هزار و 813 داوطلب در آزمون سراسری سال 89 افزود:یک میلیون و 112 هزار و 170 نفر در جلسه آزمون حاضر بودند.

وی افزود: تا ساعتی پیش حدود 820 هزار نفر از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بودند به سایت سازمان مراجعه و به تکمیل تقاضا نامه الکترونیکی ثبت نام اقدام کردند.

معاون سازمان سنجش درباره بیشترین انتخاب رشته های تحصیلی نیز گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد در گروه علوم ریاضی و فنی بیشتر داوطلبان رشته های برق، مهندسی رایانه ، مهندسی مکانیک ، صنایع و معماری را انتخاب کرده اند.

توکلی افزود : در گروه علوم تجربی هم ،داوطلبان بیشتر رشته پزشکی،دندانپزشکی ، دامپزشکی و داروسازی و در علوم انسانی ، رشته های حقوق،روانشناسی و حسابداری را برگزیده اند.

وی درباره کد رشته های تحصیلی هم گفت : 513 کد رشته تحصیلی در آزمون سراسری سال 89 وجود دارد که این تعداد 17 هزار و 677 کد رشته محل را تشکیل می دهد.

توکلی با تاکید بر اینکه فرصت انتخاب رشته تمدید نخواهد شد ، از داوطلبان خواست حداکثر تا ساعت 24 امشب به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و انتخاب رشته کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها