امیر میقانی:

آتشبارهای جدید موشکی تحویل یگانهای پدافند می‌شود

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) از تحویل سامانه پدافند میان‌برد مرصاد به یگانهای این قرارگاه خبر داد.
کد خبر: ۳۴۴۸۴۳

امیر احمد میقانی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به تولید سامانه‌های موشکی پدافندی جدید اظهار داشت: طی سالهای اخیر سامانه‌های پدافندی، کشف هدف و راداری چه به صورت اکتیو و چه پسیو را تولید کرده‌ایم و خیلی از این سامانه‌ها تحویل یگانهای پدافند شده است و هم‌اکنون از آنها استفاده می‌شود.

میقانی همچنین اعلام کرد: آتشبارهای جدید پدافند موشکی، سامانه‌های راداری و جمع‌آوری اطلاعات در حال تولید است که به زودی تحویل یگانهای پدافند خواهد شد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در ادامه در خصوص سامانه‌ موشکی مرصاد تصریح کرد: سامانه موشکی مرصاد نیز تولید شده و در اختیار نیروهای پدافند قرار گرفته و اکنون در حالت عملیاتی است.

به گزارش فارس، سامانه پدافندی مرصاد یک سامانه موشکی میان‌برد بوده و قادر است هواپیماهای مدرن را در ارتفاع پست و متوسط منهدم کند. سامانه مرصاد نسبت به سامانه‌های پدافندی برد متوسط هاگ، از ویژگی‌های برتر و بالاتری برخوردار بوده و با تحرک بالا از قابلیت مقابله با جنگ الکترونیک و شبکه شدن با سایر سامانه‌های راداری و پدافندی نیز برخوردار است.

رادارهای جستجو و تعقیب هدف، شبکه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، سکوهای پرتاب موشک‌های شاهین و مرکز کنترل و فرماندهی اجزای اصلی این سامانه را تشکیل می‌دهد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در پایان خاطرنشان کرد: به همه ملت عزیز ایران اطمینان می‌دهیم که پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) به سرعت در حال ارتقای خود در همه ابعاد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها