ضرغامی: حقوق بشر آمریکایی از همیشه رسواتر است

رئیس سازمان صداوسیما در دیدار دبیرکل و اعضای اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی، شعار حقوق بشر را ابزاری در دست سیاستمداران غربی توصیف کرد که با توسل به آن اهداف غیرانسانی خود را در جهان دنبال می‌کنند. عزت‌الله ضرغامی با اشاره به تبلیغات گسترده رسانه‌های غربی درخصوص حقوق بشر و لزوم پایبندی کشورها به آن خطاب به اعضای اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی که از نزدیک شاهد جنایات آمریکا در مناطقی چون عراق ، افغانستان و فلسطین هستند، گفت: با ارائه مستندات جنایات آمریکا در منطقه، عوامفریبی رسانه‌ای غربی در دفاع از حقوق بشر را رسوا کنید.
کد خبر: ۳۴۲۳۵۶

وی همچنین اعضای این اتحادیه را به تعامل بیشتر در زمینه‌های مختلف تولید و تامین برنامه و همکاری در مسائل فنی و آموزشی فرا خواند.

حجت‌الاسلام کریمیان، دبیرکل سازمان اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیت اعضای این اتحادیه گفت: سازمان رادیو و تلویزیون‌های اسلامی با پذیرش درخواست 11 عضو جدید هم اکنون با 195 عضو از 28 کشور اسلامی فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

وی عملکرد اعضای این اتحادیه را در بخش تولید و تامین برنامه‌های مناسب پخش از این رسانه‌ها مطلوب ارزیابی کرد و از برنامه‌ریزی گسترده برای افزایش و کیفی‌سازی تولیدات خبر داد.

کریمیان آموزش را نیاز همیشگی فعالان رسانه‌ای عنوان کرد و افزود: اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی با همکاری معاونت آموزشی صداوسیما در این زمینه نیز حرکت‌های رو به رشدی داشته است.

برگزاری اجلاس‌های تخصصی و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خبرگزاری مشترک اتحادیه از دیگر برنامه‌هایی بود که دبیرکل اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی به آن اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی دومین بازار فیلم اسلامی گسترده‌تر از دوره قبل از برنامه‌های پیش روی این اتحادیه رسانه‌ای است که در آینده‌ای نزدیک در تهران برگزار می‌شود.در این نشست تعدادی از اعضا دیدگاه‌های خود را در خصوص این اتحادیه و چگونگی تقویت و گسترش فعالیت‌های آن بیان کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها