مدیرکل راه و ترابری آذربایجان غربی خبر داد:

سوت قطار مراغه - میاندوآب تا پایان سال به صدا در می‌آید

مدیرکل اداره راه و ترابری آذربایجان غربی گفت: راه آهن مراغه – ارومیه 52 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
کد خبر: ۳۴۱۵۸۰

به گزارش ایسنا، علیرضا رحمان‌زاده با بیان این مطلب افزود: پروژه راه آهن مراغه – میاندواب- ارومیه در پنج قطعه در حال ساخت است که در همین زمینه قطعه بین مراغه تا میاندواب با برخورداری از 96 درصد پیشرفت فیزیکی ریل گذاری شده و هم اکنون نیز در مرحله بالاس ریزی است.

وی ادامه داد: قطعا تا پایان سال 89 سوت قطار مراغه – میاندوآب به صدا در خواهد آمد.

مدیرکل اداره راه و ترابری آذربایجان غربی با بیان اینکه پروژه راه آهن مراغه – میاندواب – ارومیه جزو طرح‌های ملی محسوب می‌شود و مجلس شورای اسلامی نیز در تخصیص اعتبارات به آن دخیل است، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی در سالجاری برای این پروژه تنها 300 میلیارد ریال اعتبار تخصیص داد در حالی که این طرح برای اتمام نیازمند به 2 هزار میلیارد ریال اعتبار است.

رحمان‌زاده ادامه داد: اگر اعتبارات تخصیص یافته به این پروژه در دست دولت بود قطعا شاهد تسریع در روند اجرای این طرح بودیم.

وی خاطرنشان کرد: در سفر سوم هیات دولت به استان رییس جمهور دستور تعریف منابعی جدید برای این طرح از جمله انتشار اوراق مشارکت را دادند.

مدیرکل اداره راه و ترابری آذربایجان غربی هم‌چنین یادآور شد: در صورت تامین کامل منابع مالی، این طرح ظرف 2 الی 3 سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی در خاتمه در پاسخ به اینکه چه عاملی باعث تاخیر در پروژه‌های عمرانی به ویژه در طرح‌های اداره کل راه و ترابری می شود، گفت:ضعف سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مهمترین دلیل در بهره برداری به موقع از پروژه‌های در دست اجرا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها