محمد کرمی راد نماینده کرمانشاه در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه طرح استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی دیروز سه شنبه تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد ، گفت: قرار بود این استیضاح اعلام وصول شود اما با صحبت هایی که با رئیس مجلس و همچنین طراحان استیضاح شد قرار شد تا این استیضاح هفته آینده اعلام وصل شود.
وی افزود: از آنجا که مجلس هفته آینده جلسه علنی دارد و از سوم مرداد تا 9 مرداد به دلیل سرکشی نمایندگان به حوزه های انتخابیه جلسه علنی ندارد بنابراین اگر استیضاح امروز اعلام وصول می شد مطابق آیین نامه ، وزیر باید ظرف 10 روز در صحن مجلس حاضر می شد و به موارد استیضاح کنندگان پاسخ می داد و از آنجا که اعلام وصول زمان حضور وزیر در صحن مجلس همزمان با تعطیلی مجلس می شد اعلام وصول این استیضاح به تعویق افتاد.
نماینده کرمانشاه گفت: در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس طراحان استیضاح نشست داشته و در خصوص موارد استیضاح صحبت کردند.
کرمی راد گفت: استیضاح وزیر کشاورزی هفته آینده اعلام وصول خواهد شد و طرح استیضاح نیز بعد از سرکشی نمایندگان به حوزه های انتخابیه در صحن مجلس مطرح خواهد شد.
وی گفت: این طرح به امضای 23 نماینده مجلس رسیده و همه نمایندگان سوگند یاد کردند که امضای خود را به هیچ وجه پس نگیرند.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم