نمایشگاه هنرهای اسلامی مونیخ میزبان هنرمندان برجسته ایران

به گفته معاون صنایع‌دستی هنرمندان برجسته کشورمان شهریور ماه سال جاری راهی نمایشگاه هنرهای اسلامی مونیخ می‌شوند.
کد خبر: ۳۳۸۱۹۶

تهمینه دانیالی معاون صنایع‌دستی کشور در گفتگو با میراث آریا، با اعلام این خبر گفت:‌ نمایشگاه هنرهای اسلامی مونیخ هر صد سال یکبار به میزبانی این شهر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مونیخ پایتخت فرهنگی هنری کشور آلمان است، اظهار داشت: نخستین دوره نمایشگاه هنرهای اسلامی مونیخ یک قرن پیش یعنی سال 1910 برگزار شد.

معاون صنایع‌دستی کشور ادامه داد: در نخستین دوره برگزاری این نمایشگاه بر اساس اطلاعات موجود 3 هزار و 600 اثر از کشورهای مختلف جهان اسلام به نمایش در آمد.

دانیالی اضافه کرد:‌ با گذشت یکصد سال از نخستین دوره برگزاری این نمایشگاه، شهر مونیخ میزبان دومین نمایشگاه از دوم سپتامبر 2010 برابر با 11 شهریور ماه سال جاری است.

وی افزود: شرکت نمایشگاه‌های میراث فرهنگی و گردشگری از معاونت صنایع‌دستی خواسته است تعدادی از هنرمندان و صنعتگران را برای حضور در این نمایشگاه معرفی کند.

معاون صنایع‌دستی با بیان اینکه چهار هنرمند در رشته‌های مختلف صنایع‌‌دستی برای حضور در این نمایشگاه انتخاب می‌شوند، گفت:‌ تعداد دو نفر از این هنرمندان حضورشان در این نمایشگاه بزرگ حتمی شده است.

این استاد دانشگاه تأکید کرد: مهرنوش بشارت و مرتضی نداف هنرمندان رشته‌های نقاشی روی شیشه و سوخته کاری روی چوب در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

دانیالی در ادامه اظهار داشت: از استان اصفهان نیز خواسته‌ایم دو هنرمند در رشته‌های قلمزنی و تذهیب را معرفی کنند.

وی یادآور شد: در این نمایشگاه آثار در حوزه‌های مختلف هنری چون کتاب، عکس، فیلم، معماری، خوشنویسی، خطاطی و هنرهای دستی به نمایش در می‌آید.

معاون صنایع‌دستی کشورمان در پایان گفت: موزه ویلا اشتوک مونیخ از 2 سپتامبر 2010 تا 15 فوریه 2011 برابر با 11 شهریور تا 26 بهمن ماه سال جاری میزبان این نمایشگاه عظیم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها