به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای محمود احمدی نژاد در مراسم بزرگداشت روز صنعت و معدن افزود: همه باید دست به دست دهیم و مشکلات را برطرف کنیم زیرا این آرمان بزرگ ماست.
رئیس جمهور با اشاره به جلسه ای که با سفرای ایران در خارج از کشور داشت ، گفت: در آن جلسه اعلام کردم که هدف ما از دیپلماسی مسلط شدن و تضییع حقوق ملت ها نیست و ما نمی خواهیم بر سر کسی کلاه بگذاریم.
رئیس جمهور خطاب به حاضران گفت: مبادا در معامله ای فریبکاری کنید و سپس خوشحال باشید که رفتیم در معامله ای با کشوری که نیازمند بود ، بر سرش کلاه گذاشتیم این نگاه ملت ایران نیست .
آقای احمدی نژاد تاکید کرد: اگر بخواهیم کالایی به کشوری بدهیم ، باید مرغوب و با کیفیت باشد.
وی افزود : هر کالایی که به دنیا می فرستیم پرچم ملت ایران است و اثر فرهنگی دارد.
آقای احمدی نژاد با اشاره به ملاقات خود با رؤسای جمهور مختلف جهان گفت: بسیاری از آنان به ما می گویند که می خواهیم کالای ایرانی وارد کنیم . سوال می کنیم چرا ؟ پاسخ می دهند کالای ایرانی نماد تمایل به استقلال و عزت است و در جاهای دیگر برای فروختن کالا ما را به خفت می کشند.
رئیس جمهور افزود : این رؤسای جمهور به ما گفتند وقتی کالای ایرانی وارد کشور ما می شود ، خودباوری در ملت ما زیاد می شود.
آقای احمدی نژاد ادامه داد: بعضی وقت ها هنگامیکه صنعت ایرانی به دیگر کشورها می رود ، ممکن است صنعت ایجاد شده خیلی وسیع نباشد اما در افتتاح آن رئیس جمهور آن کشور حضور می یابد و در سخنانش به ملت خود تاکید می کند که راه ما راه ملت ایران است. هنر ملت ایران عبور از موانع است.
آقای احمدی نژاد با زبان شوخی خطاب به حاضران گفت: اگر همه وزارت صنایع ، دستگاه ها، بانکها و کارمندان بسیج شوند که جلوی پیشرفت صنعت ما را بگیرند هرگز موفق نخواهند شد.البته اینگونه نیست چون ما همه با هم یک خانواده ایم.
وی گفت: موانع رفته رفته در حال برطرف شدن و نوعی همفکری و ذهنیت مشترک در شرف شکل گرفتن است.
رئیس جمهور افزود: مدیر بانک و صنعتگر ما می داند که در خدمت پیشرفت کشور است و رئیس کل بانک مرکزی هم معیارهای ارزیابی را در نظام بانکی عوض کرده است .
وی اضافه کرد : اگر نظام بانکی در خدمت تولید و اقتصاد کشور باشد ، امتیاز می آورد و این تفکر در حال جا افتادن است.
آقای احمدی نژاد گفت: خیل عظیم دلسوزان در وزارت صنایع و دیگر وزارتخانه ها عاشق ایران هستند زیرا همه ایرانی هستیم و باید دست به دست هم جلو برویم و محدودیتی به معنای افق پرواز برای ما وجود ندارد.
وی افزود: باید به امید روزی باشیم که صنعتگران دنیا به ایران بیایند و با صنعتگران ما جلسه بگذارند تا از راه و روش و مدیریت صنعتگران ما اقتباس کنند.
رئیس جمهور گفت: درپی رفع موانع هستیم و بخش بانکی ، مالیات ، بیمه و قوانین کارگری به سمت اصلاح شدن پیش می رود.
آقای احمدی نژاد ادامه داد: تحول در موارد بالا زمان بر است اما ما کارمان را ادامه خواهیم داد.
رئیس جمهور گفت: یکی از مهمترین اصلاحاتی که در شرف انجام است اصلاحات ساختاری در بخش یارانه هاست.
آقای احمدی نژاد افزود : اصلاح توزیع یارانه ها دمیدن روح و نفس جدید به کالبد صنعت و تولید کشور است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم