500 سرشاخه شرکت هرمی خود را معرفی کردند

500 نفر از اعضای اصلی یک شبکه هرمی با مراجعه و تجمع در مقابل دادسرای انقلاب ناحیه 31 تهران به معرفی خود اقدام و جهت همکاری با دستگاه‌های مسوول برای انهدام شرکت‌های هرمی اعلام آمادگی کرده‌اند.
کد خبر: ۳۳۶۳۱۷
 به گزارش روابط عمومی وزارت اطلاعات، در پی اقدامات گسترده اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات و همکاری نیروی انتظامی در برخورد با شرکت‌های غیرقانونی هرمی و در جریان پلمب 410 دفتر شرکت هرمی کوئیست QI در تهران و با توجه به اطلاع رسانی مناسب صدا و سیما، خبرگزاری‌ها و نشریات کشور، 500 نفر از اعضای اصلی این شبکه با مراجعه و تجمع در مقابل دادسرای انقلاب ناحیه 31 تهران به معرفی خود اقدام و برای همکاری با دستگاه‌های مسوول برای انهدام شرکت‌های هرمی اعلام آمادگی کرده‌اند. تجمع‌کنندگان با ابراز ندامت از عملکرد گذشته خویش خواستار عفو اسلامی و بخشودگی از جانب دستگاه قضایی نسبت به خود شده‌اند.

وزارت اطلاعات تاکید کرده است: این وزارتخانه تا‌محو کامل شرکت‌های غیرقانونی هرمی برخوردی قاطع با اخلال گران اقتصادی خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها