غذا خوردن با دوست و دشمن

آدم‌ها از قدیم و ندیم می‌گفته‌اند: «صبحانه را به تنهایی بخور،‌ ناهار را با دوستت و شام را با دشمنت.» این ضرب‌المثل هم مثل هر اصطلاح دیگری، داستان و فلسفه‌ای پشتش دارد که آن را ارزشمندتر می‌کند. از آنجایی که صبحانه باید کامل‌ترین وعده غذایی شما باشد و قرار است، بخش زیادی از انرژی کل روزتان را همین صبحانه تامین کند، قدیمی‌ها سفارش کرده‌اند که آن را تنهایی و با حوصله میل کنید. تا هر جور خواستید و هر قدر خواستید بخورید و هیچ چشم مزاحمی هم رد لقمه‌هایتان را نگیرد.
کد خبر: ۳۳۴۷۷۳

زمان صرف ناهار، درست در وسط روز است. وقتی که از کار صبح فارغ شده‌اید و بدتان نمی‌آید در حین ناهار خوردن گپی هم با دوستی بزنید و از کار و بار و زمانه برای هم بنالید یا یاد روزهای قدیم را زنده کنید.

حتی می‌توانید وقت ناهارتان را با یک شریک کاری تقسیم کنید و به این ترتیب تکلیف یک قرارداد کاری را هم روشن نمائید. در حالی که هر دو طرف از خوردن غذا لذت می‌برید حتما در توافقات‌تان کمتر بهانه جویی می‌کنید و قال قضیه هم زودتر و بهتر کنده می‌شود.

اما شام در بین وعده‌های غذایی، وعده منفوری است! و توصیه شده برای خوردنش حتما با یکی از دشمنانتان همراه شوید.

براساس یافته‌های علم پزشکی، بهتر است شب‌ها با معده پر به رختخواب نروید. حتما شام را چند ساعت قبل از خواب صرف کنید و غذاهای سبک را برای این وعده غذایی‌تان انتخاب کنید. البته چندان هم لازم نیست برای اثبات این مساله به یافته‌های پزشکان مراجعه کنیم. همه ما دست‌کم یک بار در زندگی‌مان خوابیدن با معده پر از غذا را تجربه و از کابوس‌های وحشتناک شبانه‌اش هم به سلامت، اما با ترس و عذاب عبور کرده‌ایم.

زمانی که ما بر اثر پرخوری مشغول کابوس دیدن بوده‌ایم، در معده بی‌زبان‌ هم جنگی واقعی ‌بین غذاها و اسیدهای معده‌ در حال انجام بوده‌ است. صبح هم که بیدار شده‌‌ایم به خاطر آن همه نبرد ذهنی و واقعی که پشت سر گذاشتیم یک خستگی عجیب و غریب را حس کرده‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها