دکتر ابراهیم خدایی معاون سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به پیرترین و جوانترین کنکوریهای سال89، گفت: پیرترین کنکوری امسال پیرمردی 80 ساله از استان مازندران و جوانترین کنکوری دختری11ساله از استان کرمان است.
وی با بیان اینکه پیرترین داوطلب کنکور امسال متولد 1308 از قائم شهر داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی است، اظهار کرد: همچنین جوانترین کنکوری نیز دختری 11ساله از شهرستان بم است که در گروه آزمایشی علوم انسانی شرکت کرده است.
وی افزود: پیرمردی 79 ساله از شهرستان نجف آباد و پیرزن 75 سالهای از قزوین از دیگر پیرترین داوطلبان کنکور 89 به شمار میروند.
خدایی با اشاره در صدر بودن شمار زنان در کنکور امسال با در برگیری 60 درصد داوطلبان، تصریح کرد: تعداد 774 هزار و 802 نفر زن و 512 هزار و 631 نفر مرد در این آزمون شرکت میکنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم