تشدید برخورد با موتورسواران متخلف

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به سخت‌تر شدن شرایط برای موتورسواران متخلف گفت: طبق مصوبه مجلس، اجرای قوانین و مقررات عمومی مربوط به حمل و نقل و عبور و مرور در مورد موتورسیکلت‌‌سواران الزامی شد. سردار اسکندر مومنی در گفتگو با ایرنا افزود: نمایندگان مجلس در ادامه بررسی لایحه رسیدگی به تخلفات رانندگی، ماده ‌دیگری را به تصویب رساندند که در آن حرکت در پیاده‌رو یا در جهت مخالف مسیر مجاز، ایجاد عمدی صدای ناهنجار، حمل بار غیر‌متعارف، حرکت نمایشی مارپیچ، تک‌چرخ، حمل یدک و عدم استفاده از کلاه ایمنی و تردد در خطوط ویژه با موتورسیکلت،‌ تخلف محسوب می شود.
کد خبر: ۳۳۴۶۴۶

به گفته وی: مأموران پلیس طبق این مصوبه موظفند ضمن صدور قبض جریمه نسبت به توقیف موتورسیکلت حداکثر به مدت یک هفته و در صورت تکرار یک ماه اقدام کنند.

تعویض پلاک موتورهای مدل زیر 79 ممنوع

همچنین راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با صدور اطلاعیه‌ای از ممنوع بودن ‌تعویض پلاک و شماره‌گذاری موتورسیکلت‌های مدل 79 به پایین خبر داد.

به گزارش ایرنا، تعویض پلاک موتورسیکلت‌های پلاک قدیمی یا شماره‌گذاری اولین مرحله موتورسیکلت‌ها ازمدل 79 به پایین ممنوع است.

براساس این اطلاعیه همچنین تعویض پلاک و یا شماره‌گذاری موتورسیکلت دوزمانه صرف‌نظر از مدل نیز ممنوع است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها