به گزارش فارس ، در یک عملیات مشترک توسط مأموران گارد محیط زیست شهرستان دماوند و پلیس امنیت، یک باند قاچاق سلاح غیر مجاز شکاری و جنگی منهدم شد.
در این عملیات 21 قبضه اسلحه غیرمجاز کشف و ضبط شد. همچنین 5 نفر قاچاقچی اسلحه نیز در شهرستان دماوند طی این عملیات دستگیر شدند.
این عملیات ناشی از کار اطلاعاتی 2 ماه است که با اجرایی شدن آن باند 5 نفره قاچاقاچیان اسلحه در منطقه منهدم شد.
2 قبضه اسلحه کمری ، 2 قبضه قناسه ویژه تک تیراندازی، 15 قبضه اسلحه کلاشینکف ، یک قبضه ده تیر روسی جنگی و یک قبضه شکاری در این عملیات کشف و ضبط شد.
اغلب این تفنگها برای خرید و فروش غیر مجاز بین متخلفان شکار و صید استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی