در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، نخستین دیدار رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ساعت 18:30 امروز جمعه بین تیمهای آفریقای جنوبی و مکزیک آغاز شد که در پایان نیمه نخست این دیدار دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند.
در این بازی که با قضاوت راوشان ایرماتوف و در ورزشگاه شهر فوتبال ژوهانسبورگ در حال برگزاری است، جراردو تورادو در دقیقه 38 از روی یک ضربه کرنر دروازه آفریقای جنوبی را باز کرد که این گل به اشتباه به نشانه آفساید مردود اعلام شد.
ضمن اینکه افراین خوآرز بازیکن تیم مکزیک در دقیقه 18 از داور کارت زرد دریافت کرد تا نخستین بازیکن اخطاری جام نوزدهم لقب بگیرد. کاگیشو دیکگاکوی از تیم آفریقای جنوبی هم دیگر بازیکن اخطاری نیمه نخست بود.
در این نیمه تیم آفریقای جنوبی با ترکیب ایتوملنگ کانه، سیبونیسو گاکسا، آرون موکوئهنا(کاپیتان)، سیفیوه چابالالا، کاتلگو امپلا، استیون پینار، تهکو مودیسه، رنیلوه لیچونیانه، کاگیشو دیکگاکوی، بونگانی کومالو و لوکاس توالا و با هدایت کارلوس آلبرتو پریه را به میدان آمد.
آگویره سرمربی تیم ملی مکزیک هم در این نیمه از اسکار پرز، فرانسیسکو رودیگوئز، کارلوس سالسیدو، رافائل مارکز، ریکاردو اوسوریو، جراردو تورادو(کاپیتان)، گوئلرمو فرانکو، کارلوس ولا، پائول آگویلار، افراین خوآرز و جیووانی دوسسانتوز استفاده کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: