فرهنگیان تهرانی برای گرفتن وام اقدام کنند

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش شهر تهران از اختصاص وام 100 میلیارد تومانی به فرهنگیان شهر تهران خبر داد و گفت: هم اکنون متقاضیان می‌توانند از این وام استفاده کنند.
کد خبر: ۳۳۳۴۳۵

فرید بنی عقیل در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: سهمیه وام هر منطقه مشخص شده و فرهنگیان می‌توانند با مراجعه به ادارات مناطق آموزشی خود از این وام استفاده کنند.

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش شهر تهران با اعلام این‌که این وام شامل خرید خودرو و مسکن، کالای ضروری و درمانی می‌شود، گفت: تعداد اقساط بر اساس درخواست متقاضی و ظرفیت‌های بانک ملی متغیر است.

بنی عقیل از صدور کارت طلایی بیمه برای 75 درصد از فرهنگیان نیز خبر داد و گفت: فرهنگیان برای استفاده از خدمات درمانی مراکز وابسته به بیمه ایران با مراجعه به ادارات آموزش و پرورش محل خدمت خود معرفی نامه لازم را دریافت کنند.

همزمان با روز معلم کارت طلایی درمان برای ارائه خدمات ویژه پزشکی به معلمان کل کشور اهدا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها