نایب رئیس فدراسیون فوتبال:

به دنبال افزایش سقف درآمد باشگاه‌ها هستیم

مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: برای اینکه سقف قرارداد باشگاه‌ها را افزایش دهیم سقف قرارداد برای بازیکنان در نظر گرفتیم.
کد خبر: ۳۳۱۲۶۱

به گزارش فارس ، نایب رئیس فدراسیون فوتبال درباره سقف تعیین شده توسط فدراسیون در نقل و انتقالات اظهار داشت: سقفی که معلوم شده مبنای علمی تضمین شده دارد و همانطور که می دانید کل هزینه های باشگاه ها از خزانه دولت پرداخت می شود و براساس گزارش AFC به سازمان لیگ برتر براساس گزارش های سود و درآمد باشگاه های ایران AFC اعلام کرده است که سقف قراردادها باید مشخص شود منتهی شیوه های برخورد با این قضیه سقف فرق می کند.

وی گفت: در واقع باشگاه ها در حال حاضر زیانده هستند و زیانشان را به وسیله سوبسیدهای دولت تامین می کند و اکثر باشگاه های ما دولتی هستند و تعداد کمی هم باشگاه خصوصی داریم که از جیب خرج می کنند در واقع ورودی و خروجی هیچ باشگاهی با هم همخوانی ندارند. در حال حاضر ما به دنبال این هستیم که سقف پرداخت بازیکنان و مربیان را تعیین کنیم اما چرا می خواهیم این کار را انجام بدهیم؟ ما که نمی توانیم سقف درآمد را بالا ببریم پس لااقل سقف هزینه ها را کاهش دهیم و به دنبال افزایش سقف درآمد ها باشیم هر چند این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند .

نایب رئیس اول فدراسیون با اشاره به راه های افزایش سقف درآمد گفت: ما باید درباره افزایش سقف درآمدها تصمیم جدید بگیریم. به عنوان مثال در مسئله حق پخش باید کمی جدی تر عمل کنیم و البته رسانه ملی در این باره همکاری های لازم را داشته است اما ما در فدراسیون فوتبال به همراه سازمان لیگ بهتر دیدیم که با فکر عمل کنیم و بحث نظام هماهنگ به پرداخت را پیشنهاد دادیم که هیات رئیسه فدراسیون فوتبال آن را تایید کرد در جلسه اول هیات رئیسه سازمان لیگ که من و کفاشیان در این جلسه شرکت کردیم و از نزدیک نقطه نظرات لازم را شنیدیم نقاط قوت و ضعف را بررسی کرد و به این نتیجه رسیدیم که هر عاملی که بخواهد کف قیمت ها را افزایش بدهد از بین ببریم. باید به دنبال این باشیم تا کف قیمت افزایش پیدا نکند. مسلما فرار از این نظام هماهنگ پرداخت وجود خواهد داشت ممکن است یک باشگاه آن را رعایت کند و بقیه آن را رعایت نکند اما به هر جهت ما تمام آسیب پذیری ها فدراسیون فوتبال سفت و سخت پای این مسئله ایستاده است و با توجه به بخش نامه سازمان لیگ که به باشگاه ها ابلاغ خوانده شد هرگونه پرداخت در قرارداد تحت هر عنوانی تشویق ، سود ، حق الزحمه ، حق گل، حق بازی خوب و هر عنوانی ممنوع است و تمام این پرداخت ها براساس بخش نامه قانونی بوده و نباید از حدی افزایش پیدا کند.

وی تاکید کرد: باید به صورت شفاف و علنی همه مسائل لازم الاجرا موجود در قرارداد از سوی باشگاه ها علنی و افشا شود و لازمه این بحث این است که سازمان لیگ در این زمینه هیچ مسئله ای را محرمانه نگذارد و همه قراردادها را افشا کند تا افکار عمومی به خوبی در جریان عقد قراردادها بگیرد.

تاج گفت: خوشبختانه مرکز اصلی تیم های صنعتی لیگ برتری وزارت صنایع و معادن است که جلسه ای را با مدیران عامل کارخانه هایی که تیم لیگ برتری دارند ، برگزار کردیم و از آنها خواستیم که بخشنامه سازمان لیگ را رعایت کنند البته آنها هم یک سری مشکلاتی داشتند و انتقاداتی دارند که دیروز صبح یک جلسه با حضور نمایندگان وزیر صنایع معادن و همچنین کفاشیان ، محمدی و بنده در فدراسیون فوتبال برگزار شد که خوشبختانه به تفاهم کامل رسیدیم و آنها هم قول مساعد و همکاری دادند که قرار شد از طرح فدراسیون فوتبال به صورت جدی حمایت کنند و قرار شد وزارت صنایع تلاش کند و به سازمان لیگ قول داد که این همکاری ادامه دار باشد.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: فدراسیون فوتبال بحث بداخلاقی ها در ورزش فوتبال را به صورت جدی پیگیری می کند و به نظر من در صورت اینکه محرومیت ها برای بداخلاق ها جدی گرفته شود بسیاری از ناهنجاری های دیگر هم رفع شود که خوشبختانه راجع به این مسئله هم جلسه ای گذاشته شد و هماهنگی های لازم در این زمینه انجام شد.

مهدی تاج به همراه مسعود عنایت امروز پس از تجدید میثاق با آرمان های امام (ره) به مشهد سفر کرده و دیداری را با حسن کامرانی فر ، کمک داور ایرانی حاضر در مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی و استاندار خراسان رضوی خواهند داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها