سند ثبت خمسه نظامی به موزه ملی اهدا شد

سند ثبت خمسه نظامی که بهمن ماه سال 88 در حافظه جهانی ثبت شده بود به موزه ملی ایران اهدا شد.
کد خبر: ۳۲۹۶۲۳

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی موزه ملی ایران؛ رئیس کل موزه ملی ایران افزود: هم‌اکنون خمسه نظامی یکی از آثار مربوط به مجموعه آستانه شیخ صفی الدین اردبیلی با شماره موزه 4363 در مخزن موزه ملی ایران نگهداری می‌شود.

آزاده اردکانی ادامه داد: این اثر که نوشته نظامی گنجوی است در 22 رمضان سال 933 هجری قمری توسط شیخ محمد بن فخرالدین احمد الکاتب السلطانی الهروی به خط نستعلیق کتابت شده است.

وی با بیان اینکه این نسخه از خمسه نظامی توسط شاه عباس صفوی به آستانه شیخ صفی الدین اردبیلی وقف شده و دارای متن وقف نامه نیز است اظهار داشت: خمسه نظامی ثبت شده دارای 22 مجلس مینیاتور و پنج سرلوح مذهب مرصع است که سرعنوان ها با سفیداب نوشته شده است.

اردکانی در پایان خاطرنشان کرد: محتوای این نسخه از اشعار نظامی گنجوی به زبان فارسی و شامل کتاب‌های مخزن الاسرار، خسرو شیرین، لیلی و مجنون، هفت پیکر، شرف نامه اسکندری، اقبال نامه اسکندر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها