طی 24ساعت گذشته رخ‌داد

16کشته در تصادفات شنبه اول خرداد

رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس‌راه کشور با بیان این که در 24 ساعت گذشته 16 کشته و 114 مجروح حاصل رانندگی در جاده‌های کشور بود ، گفت: نقص فنی یک دستگاه خودرو بی ام و سبب کشته شدن چهار نفر و مجروح شدن سه نفر دیگر شد.
کد خبر: ۳۲۹۵۸۸

به گزارش ایسنا ، سرهنگ کرمی اسد گفت: از روز گذشته 114 تصادف در جاده‌های کشور رخ داد که از این تعداد 12 فقره تصادف منجر به فوت و 51 فقره تصادف منجر به جرح 142 نفر شد.

وی مهمترین علت تصادفات جاده‌ای را با وقوع 25 فقره تصادف عدم توجه به جلو عنوان کرد و در توضیحی گفت: 21 مورد از تصادفات به علت انحراف به چپ در معابر دو طرفه رخ داده است و 19 فقره تصادف نیز ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه بود و 14 فقره تصادف نیز به سبب عدم رعایت حق تقدم رخ داده است.

رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس‌راه کشور در خصوص مهمترین حادثه رانندگی در 24 ساعت اخیر به تصادف یک دستگاه «بی ام و» و با یک دستگاه کامیون اشاره کرد و گفت: این حادثه در یک بامداد شب گذشته (شنبه) در محور بوئین زهرا ــ دان اصفهان رخ داد.

سرهنگ کرمی اسد نقص فنی خودرو سواری را که سبب جدا شدن چرخ عقب خودرو شده را علت این تصادف اعلام کرد و گفت: در این تصادف چهار نفر کشته و سه نفر مجروح شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها