مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه گردشگری داخلی و خارجی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از نصب سامانه روادید الکترونیک در مرزهای زمینی ایران به منظور جذب بیشتر گردشگران خارجی خبر داد.
کد خبر: ۳۲۶۸۰۱
"محمدرضا پوینده" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار میراث فرهنگی ایرنا اظهار داشت: این سامانه در مرحله نخست با همکاری سازمان میراث فرهنگی، وزارت امور خارجه و پلیس مهاجرت ناجا در مرزهای پرتردد ایران نصب و راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه سامانه روادید الکترونیک در مراحل بعدی در تمامی 84 مرز زمینی ایران نیز راه اندازی خواهد شد، افزود: با راه اندازی این سامانه مشکل گردشگران ورودی به کشور برای گرفتن روادید حل خواهد شد و این مساله می تواند در جذب گردشگر بسیار موثر باشد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه گردشگری گفت: هم اکنون در 9 فرودگاه عسلویه، امام خمینی (ره)، کیش، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، مهرآباد و رشت روادید الکترونیک و فرودگاهی برای گردشگران ورودی صادر می شود.
صدور روادید الکترونیک به این صورت است که گردشگران خارجی پیش از ورود به ایران به سایت www.evisa.ir مراجعه و تقاضای صدور روادید الکترونیک می کنند و بعد از 72 ساعت برای آنها یک شماره سریال صادر می شود که پس از ورود به ایران در فرودگاه این سریال به آنها ارایه شده و به روادید آنها چسبانده می شود.
مدت اعتبار این روادید 15 روز است.
روادید فرودگاهی نیز پس از ورود گردشگر به فرودگاه های ذکر شده، با یک انتظار چند ساعته در همان فرودگاه برای آنها صادر می شود.