افزایش بی‌رویه قیمت عامل کاهش صادرات زعفران است

نماینده مردم کاشمر در مجلس، افزایش بی‌رویه قیمت زعفران را عامل اصلی کاهش صادرات این محصول در سال‌های اخیر دانست و گفت: رقم صادرات این محصول از استان‌های خراسان در سال زراعی گذشته نسبت به زمان مشابه سال قبل از آن 3 درصد کاهش داشته است. به گزارش مهر، محمدرضا خباز در نشست شورای ملی زعفران در خراسان جنوبی، روند صادرات محصول زعفران در پیک صادرات این محصول در سال گذشته را 20 تن اعلام کرد و گفت: این رقم در 3 ماه مشابه سال 83 بیش از 57 تن بوده است.
کد خبر: ۳۲۳۹۵۰

وی با بیان این‌که در حال حاضر 35 تا 55 درصد مردم ایران نیز زعفران را به علت افزایش قیمت از سبد کالاهای مصرفی خود حذف کرده‌اند، افزود: تغییر نیاز مشتریان و وجود رنگ‌های مصنوعی زعفران در بازار کشورمان از دیگر علل این موضوع است.

وی با بیان این‌که ضعف در مدیریت باعث از دست دادن بازار این محصول استراتژیک شده است، خاطرنشان کرد: به رسمیت شناختن تولیدکننده، فروشنده و صادرکننده و داشتن نگاه مجموعه‌ای به آنها یکی از راه‌های برون‌رفت از این معضل است. نمایند مردم کاشمر در مجلس با اشاره به این‌که اصول اخلاقی باید در عرضه و فروش محصول زعفران رعایت شود، گفت: افزودن مواد ناخالص و ارائه زعفران تقلبی به مردم از عواملی است که با افزایش قیمت زعفران در بازار نمود پیدا کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها