پس از 9 ماه رخ داد

اعتراف پسر به ارتکاب قتل ناپدری

پسر جوان 19 ساله پس از 9 ماه بازداشت به ارتکاب قتل ناپدری خود اعتراف کرد.
کد خبر: ۳۲۲۲۴۷

به گزارش فارس، ساعت 12 ظهر 27 تیر سال گذشته مأموران کلانتری تهرانپارس از وقوع مرگ مشکوک یک مرد میانسال در بیمارستانی با خبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه واقعه در بیمارستان تهرانپارس دریافتند مرد 48 ساله‌ای به نام مهدی بر اثر اصابت یک جسم نوک تیز شبیه چاقو به قتل رسیده است.

شاملو،‌ بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران به محل قتل رفت و تحقیقات نشان داد همسر مهدی مدعی است زمانی که به خانه بازگشته است با جسد غرق در خون همسرش مواجه شده است.

با شروع تحقیقات بازپرس پرونده به همسر مهدی و یکی از فرزندان وی مشکوک شد و این 2 نفر دستگیر شدند اما با شروع بازجویی‌ها منکر هرگونه ارتکاب درگیری و قتل شدند.

تحقیقات ادامه داشت تا اینکه یک تکه میل‌گرد که آثار خون روی آن وجود داشت در کانال کولر اتاق فرزند دستگیر شده مهدی کشف شد که آلت جرم بود.

فرزند این فرد همچنان منکر ارتکاب قتل بود اما به طور قطع مشخص بود این فرد بر اثر اختلافات قبلی با مهدی ، وی را به قتل رسانده‌‌ است.

سرانجام روز گذشته پسر 19 ساله به ارتکاب قتل ناپدری خود اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها