سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد خبر داد:

جشنواره نمایش لباس‌های اسلامی ایران در بروجرد

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد از برگزاری جشنواره ملی طراحی، دوخت و نمایش لباس‌های اسلامی ایران، در بروجرد خبر داد.
کد خبر: ۳۲۰۷۴۵

نادر ارجمندی با بیان این مطلب در تشریح برنامه‌های ملی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد، در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه لرستان، گفت: سه جشنواره ملی در بروجرد پیش‌بینی شده که در صورت تأمین اعتبار طی سال‌جاری در بروجرد برگزار خواهند شد.

وی برگزاری جشنواره طراحی، دوخت و نمایش لباس‌های اسلامی ایران، کنگره سراسری شعر روح آدینه و بخش جنبی دومین جشنواره نماهنگ رضوی را از جمله این برنامه‌ها عنوان کرد اعلام کرد و افزود: همچنین امسال 12 عنوان برنامه فرهنگی هنری در سطح شهرستان پیش‌بینی و طراحی شده که هر ماه یکی از این برنامه‌ها ازسوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد برگزار می‌شود.

ارجمندی ادامه داد: این برنامه‌ها در سال همت مضاعف، کار مضاعف با توجه به پتانسیل‌های موجود در شهرستان برنامه‌ریزی شده تا با عمل به فرمایش مقام معظم رهبری شاهد موفقیت و توسعه برنامه‌های فرهنگی و هنری در شهرستان باشیم.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در خاتمه تصریح کرد: در سال همت مضاعف، کار مضاعف فعالیت بخش‌های اداری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد با جدیت و تلاش بیشتری انجام خواهند شد و علاوه بر این هفت انجمن فرهنگی هنری نیز در بروجرد فعالیت‌های خود را امسال در راستای تحقق شعار همت مضاعف، کار مضاعف تنظیم کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها