به گزارش ایرنا ، هانس بلیکس امروز دوشنبه در مصاحبه با روزنامه روسی"نزاویسیمایا گازتا" گفت: بدیهی است که ملت ایران ملت سرافرازی است و به هیچ وجه نمی خواهد در برابر کسی تعظیم کند.
رئیس پیشین بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل با بیان اینکه نسبت به ماهیت برنامه هسته ای ایران تنها سوء ظن به گرایش نظامی وجود دارد، خاطرنشان کرد: هیچ گونه شواهد و مدارکی دال بر ماهیت نظامی فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
بلیکس گفت: در رویکرد در قبال مساله هسته ای ایران بجای اعمال فشار باید بر مذاکرات و وعده به ارائه مشوق ها به ایران تکیه شود.
وی گفت: اولین مشوق ، ارائه تضمین لازم از سوی آمریکا به ایران برای خودداری از تهاجم به این کشور و پرهیز از تلاش سازمان سیا برای دخالت در امور ایران می باشد.
بلیکس گفت: ایرانیان سرنگونی حکومت دکتر "محمد مصدق" نخست وزیر ایران در سال 1953 توسط سازمان سیا را از یاد نبرده اند.
رئیس پیشین بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل دومین مشوق را تلاش آمریکا برای برقراری روابط دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: آمریکا این دو مشوق را به کره شمالی ارائه کرده است.
رئیس پیشین بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل همچنین بر لزوم تحقق ابتکار خاورمیانه عاری از سلاحهای هسته ای تاکید کرد و گفت: این ابتکار در حال حاضر به دلیل خودداری اسراییل از بحث در این زمینه تا برقراری صلح کامل در منطقه خاورمیانه اجرا شدنی نیست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم