آیت الله آملی لاریجانی :

طرح اتهام درتریبون‌های عمومی جرم است

آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مسوولان عالی قضایی مبارزه با مفاسد اقتصادی را وظیفه همه دستگاه‌های مؤثر کشور دانست و گفت: قوه قضاییه در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی باید از حمایت قانونی و مسئولانه همه قوای کشور بهره‌مند باشد.
کد خبر: ۳۲۰۴۹۷

به گزارش ایسنا، رییس قوه قضاییه سخنان مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از مسئولان عالی نظام و تأکیدات معظم‌له برای هماهنگی مسئولان و رؤسای قوا را بسیار ارزشمند و راهگشا دانست و اظهار کرد: انجام برنامه‌های کلان خصوصاً برنامه پنجم توسعه با وحدت و هماهنگی همه مسئولان امکان‌پذیر و لازم است با هماهنگی و همدلی بیشتر برنامه پنجم توسعه به بهترین وجه اجرایی شود.

وی با تشکر از اعلام حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از قوه قضاییه در مبارزه با مفاسد اقتصادی و تعقیب متهمین عنوان کرد: قوه قضاییه تعقیب متهمین به فساد اقتصادی را وظیفه ذاتی خود دانسته و در این زمینه از هیچ تهدید و ارعابی نیز خوف ندارد.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه طرح جزئیات برخی پرونده‌های مهم مفاسد اقتصادی باید مطابق قانون و مقررات باشد، افزود: طرح برخی اتهامات در تریبون‌های عمومی و رسانه‌ها اخلاقاً و شرعاً نادرست و خلاف قانون بوده و جرم تلقی می‌شود.

رئیس قوه قضاییه آحاد جامعه خصوصاً افراد تأثیرگذار را به کسب بصیرت سفارش کرد تا در موضع‌گیری‌های سیاسی خود خدای ناکرده به وسیله‌ای برای رسیدن به اهداف خاص جریانات سیاسی تبدیل نشوند و افزود: به تمامی عزیزان و دلسوزان اطمینان می‌دهم قوه قضاییه در رسیدگی به همه پرونده‌ها خصوصاً پرونده‌های مهم با در نظر گرفتن سیاست کلی نظام برخورد قانونی می‌کند و هرگز تحت تأثیر جریانات خاص سیاسی واقع نمی‌شود.

آیت الله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه قوه قضاییه پرچمدار مبارزه با مفاسد اقتصادی است، اظهار داشت‌: برخی جریانات سیاسی تلاش می‌کنند قوه قضاییه را تحت تأثیر قرار دهند ولی قوه قضاییه فارغ از هر نوع تأثیری به وظایف قانونی خود عمل خواهد کرد.

این گزارش حاکی است در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی کشور که با حضور تعدادی از قضات برجسته دیوان عالی کشور ادامه یافت پیرامون چگونگی نظارت دیوان عالی کشور بر محاکم (موضوع اصل 161 قانون اساسی) بحث و بررسی صورت گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها