یاد

بدرقه کرم‌رضایی تا قطعه‌ هنرمندان

وقتی سال 88 با خبرهای ناگوار درگذشت ده‌ها هنرمند ، شاعر و نویسنده به پایان رسید، آرزو می‌کردیم در طلیعه سال جدید دیگر شاهد وداع با چهره‌ای دیگر از عالم هنر و ادبیات ایران زمین نباشیم؛ آرزویی که متاسفانه برآورده نشد و خیلی زود در سوگ رضا کرم رضایی نشستیم. رضا کرم رضایی پس از نیم قرن هنرنمایی در عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون، روز شنبه در 73 سالگی درگذشت و دیروز با بدرقه اهالی هنر و مردم فرهنگ دوست از تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع شد.
کد خبر: ۳۲۰۰۸۴

در این مراسم که جمع زیادی از چهره‌های قدیمی و جدید تئاتر وسینمای ایران حضور داشتند، ابتدا ایرج راد، مدیرعامل خانه تئاتر در سخنانی با طرح این پرسش که چه چیزی باعث می‌شود هنرمندان ما در چنین سنینی دنیا را ترک کنند، ادامه داد: وقتی چنین اتفاقاتی می‌افتد برخودم می‌لرزم و فکر می‌کنم آیا ما می‌توانیم در حد مقام کسانی که عمر خود را برای هنر این مملکت گذاشته‌اند، حتی یک مراسم خاکسپاری برگزار کنیم.

وی تاکید کرد: فکر می‌کنم جای واحدی در خانه تئاتر خالی است که در آن امور هنرمندان پا به سن گذاشته و پیشکسوتان را ساماندهی کنیم و بتوانیم در زمان کهولت آرامشی را برای آنان فراهم کنیم و قدردان زحمات و تلاش‌هایشان باشیم.

حمید شاه‌آبادی، معاون جدید امور هنری وزارت ارشاد نیز در این مراسم گفت: اینجا برای همه ما جایگاهی است که به پیشکسوتان‌مان که سال‌ها عمر و جوانی‌شان را برای خدمت به هنر کشور صرف کرده‌اند تشکر و قدردانی کنیم. همه عزیزانی که امروز نیازمند کمک دیگران هستند پیشکسوتانی هستند که در گذشته هنر کشور ما توفیقاتی به دست آورده‌اند.

زنده یاد رضا کرم‌رضایی در 50سال فعالیت هنری، 25 نمایش روی صحنه‌ آورد، 17 ترجمه معتبر به یادگار گذاشت و علاوه بر این در بیش از 50‌فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی بازی کرد.

مهدی یاور منش / گروه فرهنگ و هنر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها