لیگ قهرمانان آسیا

ابراهیم‌زاده: به آنچه استحقاقش را داشتیم رسیدیم

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن پس از کسب پیروزی یک بر صفر برابر بنیادکار ازبکستان گفت: خدا را شاکرم که به ما آبرو داد تا به آنچه برایش تلاش کرده بودیم دست پیدا کنیم و امیدوارم این موفقیت ها در آینده نیز ادامه داشته باشد.
کد خبر: ۳۱۸۵۸۱

به گزارش مهر ، منصور ابراهیم زاده پس از پیروزی یک بر صفر عصر سه شنبه تیمش برابر بنیادکار ازبکستان در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه جار به خبرنگاران گفت: ما عادت داریم بعد از هر اتفاق خوب خدا را شکر کنیم و این بار هم خداوند را شاکریم که به ما کم کرد تا به آنچه استحقاقش را داشتیم دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: ما می دانستیم که بازی سختی برابر تیم بنیادکار خواهیم داشت. تیمی که مجموعه ای از بهترین های ازبکستان و چند بازیکن تاثیرگذار خارجی را در اختیار دارد و کادر فنی توانمندی را نیز به خدمت گرفته است.

ابراهیم زاده خاطرنشان کرد: ما در هر دو 15 دقیقه ابتدای نیمه اول و دوم تحت فشار بودیم و بازی سختی را پشت سرگذاشتیم. می دانستیم که بنیادکار برای رسیدن به پیروزی در این دو زمان فشار زیادی را به تیم ما وارد خواهد کرد به همین خاطر تمرکزمان را حفظ کردیم و توانستیم سه امتیاز را بگیریم. خوشبختانه توانستیم با استفاده از یک اشتباه مدافعان ازبک به گل برسیم و پیروزی را از آن خود کنیم.

وی در پاسخ به ادعای خبرنگاران ازبک که ذوب آهن را محکوم به وقت کشی کردند ، گفت: بیایید در رختکن وضعیت بازیکنان ما را ببینید که چطور مصدوم شده اند. شماره 3 ما به علت مصدومیت تعویض شد و ابروی یک بازیکن نیز شکافته است. شما چطور می گویید ما وقت کشی کردیم؟

ابراهیم زاده شانس صعود بنیادکار از این گروه را زیاد دانست و گفت: دیدار این تیم با الاتحاد در عربستان تاثیرگذار است و فکر می کنم این تیم شانس زیادی برای صعود خواهد داشت.

وی در مورد شانس صعود ذوب آهن نیز گفت: هدف ما این است که صدرنشینی را حفظ کنیم و به عنوان تیم اول راهی مرحله بعد شویم تا شانس میزبانی در دیدار حذفی را داشته باشیم.

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در پایان این نشست خبری به سمت خبرنگاران ازبکستان حاضر در سالن رفت و با آنها دست داد که این اقدام باعث تعجب خبرنگاران شد و به تشویق سرمربی ذوب آهن پرداختند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها