سخنگوی کاخ سفید:

اوباما مشتاق گسترش روابط با چین است

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که «باراک اوباما»، رئیس‌جمهوری آمریکا مشتاق است که «روابط مثبت» با چین، گسترش بیشتری پیدا کند.
کد خبر: ۳۱۸۵۵۸

به گزارش شینهوا،«رابرت گیبس»، سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه در بیانیه‌ای گفت که پرزیدنت اوباما این نظرات را روز دوشنبه هنگام دریافت اعتبار نامه «ژَنگ یِنسویی» سفیر جدید چین در آمریکا، بیان کرده است.

گیبس گفت که اوباما سیاست آمریکا را که به رسمیت شناختن تنها یک چین است، مورد «تأکید» قرار داده و پشتیبانی آمریکا را از تلاش‌هایی که برای کاهش تنش میان چین و تایوان در سراسر تنگه تایوان در جریان است، اعلام کرده است.

چین مدعی است که جزیره تایوان بخشی از خاک آن کشور است.

اوباما همچنین در زمان دریافت استوارنامه سفیر جدید چین بر ضرورت همکاریهای بیشتر آمریکا و این کشور و نیز همکاری با جامعه بین الملل در زمینه مسائل مهم جهانی و منطقه ای از قبیل منع اشاعه تسلیحات هسته ای و پیگیری روند رشد پایدار و متوازن جهانی و تغییرات آب و هوایی تاکید کرد.

همچنین سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز سه شنبه از اظهارات مثبت اوباما درباره روابط  واشنگتن-پکن استقبال کرد.

در همین حال "ون جیابائو" نخست وزیر چین پیشتر ابراز امیدواری کرده بود که سال جدید سالی بدون تنش در رابطه با مناسبات تجاری با آمریکا باشد.

وی گفته بود: اگر آمریکا طناب تحریم های مربوط به انتقال فناوری پیشرفته به چین را رها نماید، مازاد تجاری بین دو کشور که هم اکنون چین برتری دارد، به هم نزدیک خواهد شد و به توازن خواهد رسید.

ایلنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها