به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ احمدی مقدم در مراسم بازدید از واحدهای نمونه و تعویض شیفت های نوروزی کارکنان نیروی انتظامی تهران بزرگ در میدان آزادی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر نامگذاری امسال با نام همت مضاعف، کار مضاعف افزود: نیروی انتظامی همواره در حال کار و تلاش بوده است و امسال باید برای کار و تلاشی بهتر و بیشتر آماده باشد.
سردار احمدی مقدم با یادآوری سفرهای نورزی مردم گفت: آسایش، کار بهتر و بیشتر مردم و مسئولان هم در سایه وجود امنیت عملی می شود.
وی گفت: در حوادث بعد از انتخابات، برخی از سارقان و اخلالگران از فرصت اشتغال بیش از حد کارکنان نیروی انتظامی سوء استفاده کردند که سال 89، سال جبران مافات است.
سردار احمدی مقدم با اشاره به این که، خدمات کارکنان نیروی انتظامی را جبران نکرده ایم، گفت: امسال خدمات به آنان، افزایش چند برابری دارد.
وی افزود: با حمایت دولت و مجلس، در سه سال، بخشی از زحمات کارکنان نیروی انتظامی با پرداخت های مناسب، جبران خواهد شد.
سردار احمدی مقدم با تاکید بر حفظ و حراست نیروی انتظامی از اموال و خانه های مردم در تعطیلات نوروزی گفت: امنیت شهرها و جاده ها و همچنین نظم و انضباط ترافیکی در روزهای گذشته، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بهتر بوده است.
سردار سرتیپ ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ نیز با اشاره به آمادگی کامل کارکنان تحت امر خود در تعطیلات نوروزی گفت: از هیچ گونه تلاشی برای خدمت مطلوب به شهروندان تهرانی فروگذار نخواهیم کرد.
در مراسم امروز که فرماندهان بخش های نیروی انتظامی تهران بزرگ روسای کلانتری ها، گشت ها و روسای پلیس راهور مناطق مختلف تهران بزرگ با تجهیزات و ماشین آلات خدماتی خود حضور داشتند، فرمانده نیروی انتظامی از یگان های مستقر در میدان آزادی سان دید.
تاکنون سال کم حادثه تری داشته ایم
فرمانده نیروی انتظامی گفت: امسال به علت آغاز تدریجی سفرها، رفتار هوشمندانه مردم و هوای مساعد، ترافیک سنگین اما روان داشته ایم.
سردار سرتیپ احمدی مقدم با بیان این که تاکنون، سال کم حادثه تری داشته ایم، افزود: البته تصادف و حادثه را مکرر داریم، اما در مقایسه با سال های قبل کمتر است.
وی توصیه کرد: هموطنان با آرامش و رعایت کامل قوانین راهنمایی، احتیاط و همکاری با پلیس و سایر بخش ها، حوادث و تلفات را کاهش دهند.
احمدی مقدم گفت: در بعد امنیتی هم در یکی دو روز ابتدای سال، آمار سرقت ها 11 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهش داشته است. فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد: اوضاع انتظامی کاملا تحت نظر است و مشکل خاصی نداریم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم