نمایشگاه خیالی‌نگاران در موزه هنرهای معاصر

موزه هنرهای معاصر تهران شامگاه یکشنبه میزبان هنرمندان و مسولانی بود که برای افتتاح نمایشگاه خیالی‌نگاران که به نمایش آثار نقاشی قهوه‌خانه‌ای و نقاشی پشت شیشه اختصاص دارد، جمع شده بودند. این رویداد که آخرین نمایشگاه دوره‌ای موزه هنرهای معاصر تهران پیش از تبدیل آن به موزه‌ای دائمی است، اولین تجربه حمید شاه‌آبادی به عنوان معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در افتتاح یک نمایشگاه هنری هم به شمار می‌آید.
کد خبر: ۳۱۷۸۷۱

در این نمایشگاه که تا 15 اردیبهشت سال آینده برپا خواهد بود، 250 تابلو از هنرمندان بزرگی چون محمد مدبر، حسین غوللر آقاسی، عباس بلوکی‌فر، حسن اسماعیلی‌زاده، فتح‌الله غوللر، محمد حمیدی، حسین همدانی و احمد خلیلی به نمایش گذاشته شده است. نمایشگاه خیالی‌نگاران در حالی یکشنبه شب افتتاح شد که معاون جدید هنری وزارت ارشاد از سخنرانی پرهیز کرد و تنها در پایان مراسم پاسخ‌هایی کوتاه به پرسش‌های خبرنگاران داد.

شاه‌آبادی در واکنش به شایعه تغییرات گسترده در زیرمجموعه‌های معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: معاونت هنری برای تک‌تک مدیران قدیمی و فعلی این مجموعه احترام و ارزش قائل است و در دوره‌ جدید نیز با رضایت خود این افراد به نحو مطلوب از حضورشان استفاده خواهد کرد. وی درباره‌ ادامه‌ برنامه‌های پیشین معاونت هنری در دوره‌ جدید مدیریتش نیز توضیح داد: رئوس برنامه‌ها و سیاستگذاری‌های حوزه‌ هنر همسو با سیاست‌ها و برنامه‌های دولت نهم و دهم است و هیچ تغییر بنیادی در سیاست‌های کلان حوزه هنر صورت نمی‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها