یک پژوهش جدید نشان داد که نوشیدن دو فنجان چای سیاه یا یک فنجان چای سبز در روز خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در زنان کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۳۱۶۱۷۳

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه واشنگتن با انجام پژوهشی جدید روی 2000 زن متوجه شدند که با نوشیدن روزانه یک فنجان یا بیشتر چای سبز خطر ابتلا به این سرطان تا 54 درصد کاهش پیدا می‌کند.

در پژوهش دیگری هم که توسط محققان انستیتو ملی طب محیطی در استکهلم انجام گرفت معلوم شد که نوشیدن روزانه دو فنجان چای سیاه نزدیک به 50 درصد خطر بروز این سرطان را کاهش می‌دهد.

در این تحقیقات روی خواص ضد سرطانی هر دو نوع چای تاکید شده است که البته برای کمک به عملکرد قلب و مغز و نیز کاهش میزان کلسترول بد در خون نیز تاثیر چشمگیری دارند.

براساس این گزارش، اخیرا محققان از فواید بسیار چای سبز صحبت‌های زیادی می‌کنند به طوری که حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می‌دانند. چای محتوی میزان کمی از ترکیباتی مثل کافئین است. چای سیاه و سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند.

به گفته محققان چای سبز به سبب داشتن آنتی‌بیوتیکی که بیش از 100 برابر بیش از ویتامین ث و بیش از 25 برابر بیشتر از ویتامین‌های موثر است، به کاهش ابتلا به سرطان کمک و با کاهش کلسترول خون از سکته قلبی جلوگیری می‌کند و حتی بعد از سکته قلبی نیزاز مرگ سلول‌ها جلوگیری می‌کند و میزان سلول‌های محافظ قلب را افزایش می‌دهد. این نوشیدنی از پیری جلوگیری می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها