در این تحقیقات روی خواص ضد سرطانی هر دو نوع چای تاکید شده است که البته برای کمک به عملکرد قلب و مغز و نیز کاهش میزان کلسترول بد در خون نیز تاثیر چشمگیری دارند.
براساس این گزارش، اخیرا محققان از فواید بسیار چای سبز صحبتهای زیادی میکنند به طوری که حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب میدانند. چای محتوی میزان کمی از ترکیباتی مثل کافئین است. چای سیاه و سبز هر دو از گیاه واحدی به دست میآیند.
به گفته محققان چای سبز به سبب داشتن آنتیبیوتیکی که بیش از 100 برابر بیش از ویتامین ث و بیش از 25 برابر بیشتر از ویتامینهای موثر است، به کاهش ابتلا به سرطان کمک و با کاهش کلسترول خون از سکته قلبی جلوگیری میکند و حتی بعد از سکته قلبی نیزاز مرگ سلولها جلوگیری میکند و میزان سلولهای محافظ قلب را افزایش میدهد. این نوشیدنی از پیری جلوگیری میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد