حادثه در جهان

ضربات چکش هدیه تولد زن آمریکایی به شوهرش

جام‌جم: زن 37 ساله آمریکایی وقتی از همسرش خواست چشمانش را ببندد تا او هدیه‌اش را تقدیم وی کند، با چکش به‌جان شوهرش افتاد و او را بشدت مجروح کرد. به گزارش جام‌جم و به نقل از آسوشیتدپرس، پس از گذشت 3 سال از وقوع این حادثه روز گذشته قاضی شهر سالت‌لیک از ایالت یوتا این پرونده را بازگشایی کرده تا هیات منصفه درخصوص پرونده امی‌‌ترزا ریکس زن 37 ساله که در صدد قتل همسرش بوده است، اظهارنظر کنند.
کد خبر: ۳۱۵۲۹۴

براساس گزارش پلیس محلی، امی‌ترزا ریکس متهم است 3 سال پیش از شوهرش خواسته است چشمانش را ببندد تا او هدیه‌ای را که برای خریده بوده تقدیمش کند و هنگامی که شوهر نگونبخت وی چشمانش را بسته، با ضربات متعدد چکش بشدت مجروح شده است، طوری که پس از این حادثه وی مدت‌ها در بیمارستان بستری بوده است.گزارش آسوشیتدپرس حاکی است پس از دفاعیات زن متهم و عذرخواهی او از رفتاری که داشته است، دادگاه با نظر هیات منصفه او را به 7 سال زندان محکوم کرد و قرار شد در صورتی که وی رفتار مناسبی در زندان داشته باشد، از آ‌زادی مشروط استفاده کند.

مادربزرگ آمریکایی از 55 سال پیش سرقت می‌کرد

جام‌جم: زن 80 ساله‌ای که اولین سابقه کیفری او به سال 1955 برمی‌گردد، به اتهام غارت و دزدی پول از یک مرکز درمانی در کالیفرنیای جنوبی دستگیر و به 3 سال زندان محکوم شد.به گزارش جام‌جم و به نقل از آسوشیتدپرس دورسل تامسون پس از محاکمه، از قاضی به خاطر این که او را به زندان شهر لس‌آنجلس نفرستاده، تشکر کرد و گفت، او مستحق محکومیت طولانی‌تر بوده است.سوابق ایالتی سارق 80 ساله نشان می‌دهد، تامسون 27 نام مستعار دارد و در 55‌سال گذشته، بارها به خاطر سرقت‌های کوچک و خانگی دستگیر شده و به زندان افتاده است.مادربزرگ 80 ساله، چندی پیش به مرکزی درمانی دستبرد زد و پول‌ها را از کشوی حسابدار به سرقت برد.او پس از دستگیری به دزدی از محل اعتراف کرد و قاضی دستور بازپرداخت 1400 دلار سرقتی را صادر کرد و دادگاه نیز او را به 18 ماه حبس محکوم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها