هفته ای پر تب و تاب در تهران

برای سایپا که روز شنبه پیکان را با همه بزرگانش جان بر لب کرد بازی با برق ، از این نظر اهمیت دارد که می خواهد توانایی های خود را به همه ثابت کند.سایپا که خود را در بازی با پیکان ، قربانی اشتباه مسلم داوری می دید ، برای این بازی خواب زیادی دیده است . فرید صائبی ، مرد نام آشنای دهه گذشته که حالا روی نیمکت مربیگری این تیم می نشیند با ستایش از روحیه جنگندگی بازیکنانش می گوید: راستش ، در آن بازی ، بچه های ما اینقدر خوب کار کردند
کد خبر: ۳۱۳۹۹
که باخت در روحیه آنها تاثیر منفی نگذاشته است ، با این حال ، این بازی برای ما حیاتی است برق از تیمهای خوب جدول و رقیب اصلی بچه های ماست . سایپا که تا به حال 2برد و یک باخت را در سوپرلیگ تجربه کرده ، این بار می خواهد در مصاف با برق ، سربلند بیرون آید. وجود بازیکنانی چون صائب سبیانی و اصغر نائینی که کوله باری از تجربه دارند در کنار جوانانی چون محمود توانایی ، این تیم را ممتاز کرده است . هرچند عده ای عقیده دارند سایپا تیمی بی ستاره است ، اما نگاهی به بازیهای پیشین این تیم در برابر نئوپان ، آن هم در شهر بدون بازگشت گنبد، نشان می دهد که صائبی تیم خوبی ساخته است . ما برای این بازی ، بیشتر تمرین کرده ایم ، بخصوص روی نقاط ضعف تیم برق بچه ها نیز هم قسم شده اند این تیم را ببرند به هر حال ، تیم از نظر آمادگی جسمانی و معیارهای روانی وضعیت خوبی دارد. برای برق ، اما وضعیت قرمز است . برقی ها که جمعی از بازیکنان ملی پوش جوان را در اختیار دارند ، با همه بضاعت نتوانسته اند ، آن طور که باید، از اعتبار نام خود دفاع کنند. آنها هم امیدوارند امروز، روز بردشان باشد. برقی ها با 3باخت و 3 امتیاز در مکان سوم جدول اند، یعنی 3پله بالاتر از ردیف آخر جدول .

پاس ، با آسودگی به مصاف فولاد می رود

پاس خیال آسوده تری دارد. سبزپوشان پایتخت نشین ، بعد از این که غرور صنام را 3بر یک درهم شکستند ، با آسودگی خاطر صدر جدول را در اختیار دارند. این تیم ، امروز در حالی به مصاف تیم ته جدولی فولاد سبا می رود که تنها نگران است غرور کاذب 3 برد پیاپی ، گریبان بازیکنانش را بگیرد. در این باره ، امیر حیدری ، سرمربی تیم می گوید: تیم آماده است ، تمام طول هفته را صبح و عصر تمرین کردیم و جز بازارگرد که آسیب دیده است و در حال فیزیوتراپی است ، مشکل دیگری نداریم . تنها نکته ای که مدام به بچه ها یادآوری کرده ایم ، این است که به آنها گفته ایم هیچ تیمی را دست کم نگیرند. باید دید ، فولادی که در شروع کار، برق مدعی را با شکست بدرقه کرد ، امروز بدون مهرداد سلطانی یار موثر خود در تهران چه تدبیری می اندیشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها